Тревога в ГЕРБ: Едвин и агент Николай знаменосци?! Бойко ще връща ли седесарските шутове и картите с черепи? Какъв знак е това...

ЧАС ПИК

Тревога в ГЕРБ: Едвин и агент Николай знаменосци?! Бойко ще връща ли седесарските шутове и картите с черепи? Какъв знак е това...

49883
на 07.09.2014
Тревога в ГЕРБ: Едвин и агент Николай знаменосци?! Бойко ще връща ли седесарските шутове и картите с черепи? Какъв знак е това...
Автор:   Данка Радева

Последвайте ни в Google News Showcase

Какъв знак дава ГЕРБ с решението да повери на Едвин Сугарев и Георги Марков откриването на предизборната кампания на партията?

WINBET – забавление онлайн с над 2000 слот игри! (18+)

препоръчано

Двамата бяха анонсирани като "емблемите на СДС". 

Не бяха ли обаче "емблемите на СДС" други личности - да речем д-р Петър Дертлиев, Блага Димитрова, Желю Желев, Йосиф Петров, Радой Ралин, Петко Симеонов, питаха се част от делегатите в зала "Арена Армеец".

Репортери на ПИК установиха, че появата на Сугарев и Марков като знаменосци на идеята "ГЕРБ" смути дори близки хора от обкръжението на Бойко Борисов. 

Последваха и логични въпроси:

Това не е ли реминисценция на пещерния антикомунизъм? Реванш на агресивната седесарщина, която раздаваше "шутове", печелеше "с малко, но завинаги", разпространяваше карти с черепи и в крайна сметка раздели пагубно България на "червени" и "сини", "лоши" и "добри"? Тежка болест, братоубийствена омраза, от която не можем да се излекуваме и до днес...

Тези ли времена мечтае да върне през новия си мандат ГЕРБ?

И още - Георги Марков е уважаван конституционалист, но Комисията по досиетата не го ли обяви за сътрудник на комунистическата Държавна сигурност и Шесто управление с цели два агентурни псевдонима "Николай" и "Стефан"? 

"Притеснява ме маниакалния плам в очите на Едвин. Докато говореше от трибуната, имах чувството, че всеки момент ще обяви поредната си гладна стачка, примерно за да поиска оставката на Владимир Путин...", пошегува се пред ПИК редови делегат на събранието.

С Едвин и агент Николай ли ще се бори за нов морал в политиката ГЕРБ? С тяхната риторика, с тяхната антагонистична черно-бяла лексика, с историческата им склонност да етикират всеки инакомислещ като "враг" и "комунист"? 

Сугарев и Марков сигурно ще привлекат пред урните някаква мимолетна част от столичната реституция и феновете на Филип Димитров. Но колко ли народ ще отблъснат, тревожеха се заклети гербаджии в "Арена Армеец" днес.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Семейни проблеми мъчат Стрелците, Везните - в плен на емоциите ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Семейни проблеми мъчат Стрелците, Везните - в плен на емоциите
ПИК TV x
ПИК TV! Тошко Йорданов: Борисов, Лена и Кирил са суинг компания - карат се, после се сдобряват, събират се по манастирите, сядат си в скутовете, увеличават плодовитостта (ВИДЕО) ПИК TV! Тошко Йорданов: Борисов, Лена и Кирил са суинг компания - карат се, после се сдобряват, събират се по манастирите, сядат си в скутовете, увеличават плодовитостта (ВИДЕО)
ново
Днес: 44
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК