БЪЛГАРИЯ ДНЕС

ТРЕВОЖНА СТАТИСТИКА! От 1500 души, освидетелствани от ТЕЛК – Дупница, 60% са с рак, сред тях и 2-годишно дете

Само в ПИК
ТРЕВОЖНА СТАТИСТИКА! От 1500 души, освидетелствани от ТЕЛК – Дупница, 60% са с рак, сред тях и 2-годишно дете
Автор: ПИК
Дата
Дата
6622
Коментари
1
ТРЕВОЖНА СТАТИСТИКА! От 1500 души, освидетелствани от ТЕЛК – Дупница, 60% са с рак, сред тях и 2-годишно дете

Най-малкият пациент, освидетелстван в ТЕЛК от началото на тази година в Дупница, е 2-годишно момче, което е с диагноза левкемия.

Военният хирург и член на лекарската комисия в Дупница д-р Огнян Иванов заяви : „Жалко е, че вече и двегодишни деца идват за освидетелстване пред ТЕЛК с тежко раково заболяване, увеличава се броят и на заболелите мъже от рак на простатата, а при жените често срещано заболяване при освидетелстване е рак на гърдата или на матката“, заяви д-р Иванов и продължи:

„Според мен причината за масовото заболяване от рак, което е като епидемия, не се дължи само на аварията на АЕЦ в Чернобил или на урановите бомби, хвърляни по време на войната в Сърбия, а навлизането на ГМО храни на пазара в България. Тъпчем се с всякакви неща, на които не знаем произхода. На етикета пише едно, а съдържанието е съвсем друго. Напрегнатият живот и нездравословното хранене на българина водят до редица ракови заболявания“, каза още д-р О. Иванов.

През ТЕЛК – Дупница от началото на годината са освидетелствани около 1500 души, от които над 60% са с ракови заболявания. Все повече млади хора заболяват от коварната болест, средната възраст вече е 37 г.

От началото на годината в ТЕЛК – Дупница са преразгледани около 3000 болнични листове, представени от НОИ със съмнение, че са фалшиви. До края на годината чакат още 1000 да бъдат проверени за истинността им, пише Струма.бг. В голяма част от преразгледаните листове е установено, че броят на дните, предписани от лекаря за лечение на дадена болест, надвишават определения брой дни от НОИ. За обикновена настинка са издадени болнични листове за по 30 дни, като при всички случаи настинката се е усложнила в пневмония.

Още по темата
Мъж с изкуствена клапа на сърцето стана софиянец, за да му дадат ТЕЛК
Часовник
14:19
Жителят на трънското село Цегриловци Богомил Петров чака 10 месеца, за да получи решение от ТЕЛК. "Вече 10 месеца откакто съм подал документи чакам за решение, а ми бе отговорено, че обработват...
Напиши коментар »
(1)
1
В държавната администрация повече от половината служители са пенсионери с ТЕЛК !! ВЕЧНИ и НЕСМЕНЯЕМИ !!!
Вашето мнение
Код за сигурност:
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Очертават се сериозни недоразумения в интимните отношения, които изтласкват всичко друго на заден план през следващите седем дни. Пазете се от настинки и вируси, периодът е рисков за здравето ви. Имате планове в събота, но те се променят в движение. Това ще ви изнервя, а потърпевши са най-близките ви хора. Делови партньори и сътрудници ви изненадват с бързите си реакции в понеделник. Постарайте се да бъдете и вие на ниво. Внимавайте да не бъдете прекалено разточителни с парите, задават се неотложни плащания. Харчете разумно, защото по празниците ще се докарате до фалит.
ВИП рожденици
Астор
Астор
илюзионист, носител на „Оскар” за магическо изкуство
Става на: 74 години
Иван Портних
Иван Портних
кмет на Варна
Става на: 41 години

Доктор към пациента:
- Добре ли спите през нощта?
- Да, докторе.
- Какво работите?
- Нощен пазач съм.