ТРЕТА СВЕТОВНА. Европа е неадекватна, само Русия и Тръмп могат да пометат гадовете

НАЙ-ВАЖНОТО

ТРЕТА СВЕТОВНА. Европа е неадекватна, само Русия и Тръмп могат да пометат гадовете

59266
на 23.05.2017
ТРЕТА СВЕТОВНА. Европа е неадекватна, само Русия и Тръмп могат да пометат гадовете

Последвайте ни в Google News Showcase

Тереза Мей - тотално неадекватна. Добродушна, възпитана, стерилна леличка, извадена от романите на Джейн Остин - кога е предполагала какво ще й дойде до главата?

WINBET – Ултра завишени коефициенти за топ спортни събития (18+)

препоръчано

Както впрочем Меркел-Шмеркел и останалата бюрократична евросган, която ни докара дотук с либералщината си.

Трябва да се спре с лиготиите под форма на фейсбук възпоменания, туитъри, съболезнователни адреси, дни на траур и да се вземат реални, радикални мерки. Този път посегнаха на деца, прошка за това не може да има, никоя мафия в световната история не е посягала на невръстни.

Атентатът край Уестминстър от март очевидно не разтревожи никого на Острова. Дали пък сега няма да се вземат в ръце? Например да позатворят джамии, да депортират семействата, роднините и близките на всички съпричастни към атентата, да обявят полицейски час в големите английски градове, да изкарат армията на улицата...

Само кланова вендета, нищо друго няма да помогне. Ударете им най-скъпото и най-близкото, направете го назидателно, без капчица милост, за да се замислят останалите ненормалници, като вземат да се опасват с бомби.

А Бай Тръмп, вместо да се снима с чаршафите и да им продава оръжие, да вземе да ги пораздруса, както си знае - със системни и продължителни бомбардировки на терористичните лагери в Сирия, Афганистан и Ирак, а после със сухопътна инвазия и доунищожаване на оцелелите. И това трябва да се случи рамо до рамо с Русия - тя е естественият съюзник на Запада срещу радикалния Ислям.

Режимите на Башар Асад и Ердоган трябва категорично да бъдат подкрепени и легитимирани в международен план от цялата антитерористична коалиция. Те са жив щит пред безумието, все едно дали ни се струват достатъчно прогресивни.

Бутане на Асад и Ердоган сега би било равнозначно на самоубийственото бутане на Садам Хюсеин и Муамар Кадафи навремето под формата на "износ на демокрация", за да се оправдаят бюджетите на Военно-промишления комплекс, Ротшилдовци и Рокфелеровци и за да си начешат егото "ястребите" Буш и Клинтън.

Виждаме до какво доведе това, каква анархия отприщи. 

Няма атентатор и в Англия, и във Франция, и в Германия, и в Щатите, който да не е мюсюлманин по вероизповедание. На Джихада трябва да се отговори с Джихад, веднага, без никакво отлагане повече. Някой има ли илюзии, че Третата световна война не е започнала?

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Семейни проблеми мъчат Стрелците, Везните - в плен на емоциите ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Семейни проблеми мъчат Стрелците, Везните - в плен на емоциите
ПИК TV x
Виктор Димчев пред ПИК TV: Борисов е преценил, че ППДБ ще са малкото братче на ДПС, а не големият ръжен в ръката на Агата (ВИДЕО) Виктор Димчев пред ПИК TV: Борисов е преценил, че ППДБ ще са малкото братче на ДПС, а не големият ръжен в ръката на Агата (ВИДЕО)
ново
Днес: 2
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК