Тризначките изреваха: Долу кмета!

Само в ПИК
Тризначките изреваха: Долу кмета!
Автор: ПИК
Дата
Дата
5575
Коментари
1
Тризначките изреваха: Долу кмета!

Тризначките Вяра, Надежда и Любов искат оставката на кмета на Благоевград Атанас Камбитов. Причината - намеринията за построяване на сграда на мястото на детска площадка в жилищния комплекс "Еленово". 

"Ако кметът се е подписал под тази морална глупост, искаме оставката на кмета", категорични са те.  Трите жени вече са започнали подписка срещу застрояването на детската площадка и са подали жалби до кмета, областния управител и Общински съвет.

Жителите на квартала заплашват с протести и спиране на движението в района на детската площадка, ако действително започне изграждането на нова сграда на мястото на детските съоръжения. 

Още по темата
ПИК TV: Екшън в Благоевград! Тризначките вадят колове от нов строеж
Часовник
11:34
Истински екшън се разигра тази сутрин в кв. „Еленово” на Благоевград, заради нов строеж, съобщава БГНЕС. Т.нар. тризначки в Благоевград Вяра, Надежда и Любов Станчеви заедно с майка им...
Напиши коментар »
(1)
1
Тая тройка негрмотни патки не искат да се съживи малко от малко село Еленово, именувано квартал на Благоевград.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Преминавате кризисни моменти в работата си и разбирате кои са истинските ви приятели. Ангажирани сте с реализацията на работен план в петък. Некоректността на колега може да ви изненада, но това не е повод за тревоги. Настроението ви е променливо в събота и неделя. Изпитвате неудовлетворение от своя партньор или просто не знаете как да му покажете своите желания. Говорете, това е тайната на взаимоотношенията. Имате твърдото желание да наложите позициите си във вторник. Няма да се откажете от тях, както и да ви убеждават. Бъдете упорити, това поне го умеете перфектно.
ВИП рожденици
Нидал Алгафари
Нидал Алгафари
режисьор, продуцент
Става на: 52 години
Светослав Гаврийски
Светослав Гаврийски
финансист, бивш управител на БНБ и министър на финансите
Става на: 69 години

Жена към мъжа си:
- Мило, ръцете са ми ледени, какво да правя?
- Дръж ми бирата!