ТРИЗНАЧКИТЕ ОЛЕКНАХА! Продават на търг лъскавото им БМВ за 6700 лв., заради дълга към Шалявски

Само в ПИК
ТРИЗНАЧКИТЕ ОЛЕКНАХА! Продават на търг лъскавото им БМВ за 6700 лв., заради дълга към Шалявски

Надежда взела 2900 лева заем, но върнала само 250 лева

Автор: ПИК
Дата
Дата
12273
Коментари
0
ТРИЗНАЧКИТЕ ОЛЕКНАХА! Продават на търг лъскавото им БМВ за 6700 лв., заради дълга към Шалявски

Благоевградските тризначки – Вяра, Надежда и Любов, не успяха да спасят единствения останал им спомен от печалбата във „Биг Брадър“ 2006 - лъскавото БМВ 118Д, произведено през 2006 г. и карано много малко, тъй като преди ден частен съдебен изпълнител го обяви за публична продан.

Немският звяр с цвят сив металик се води на Надежда Станчева, а наддаването за него, което е обявено за 9 декември, ще започне от 6705 лв.

Дотогава кандидат-купувачите могат да оглеждат колата, която е паркирана в мола под личната опека на управителя на търговския център Валери Гюров.

БМВ-то на тризначката бе запорирано миналата есен заради дълг от 2650 лв. Това е непогасената част от заем от 2900 лв., който Надежда взела от благоевградския бизнесмен Венцислав Шалявски.

Според договора тя трябвало да върне парите за 1 месец, но направила само една вноска от 250 лв., затова Шалявски заведе дело в съда срещу нея и го спечели. Парите от продажбата ще бъдат разделени между Шалявски и съда, защото с лихвите и съдебните такси сумата набъбна до 4500 лв.

Още по темата
Трилър в Темида! Нико Тупарев осъди "Триглавата ламя" Вяра, Надежда и Любов!
Часовник
17:54
Дело, което заведе продуцентът на „Биг брадър” Никола Тупарев срещу Вяра, Надежда и Любов за клевета, приключи в негова полза на първа инстанция. Вяра и Надежда са осъдени да му платят...
Напиши коментар »
(0)
Вашето мнение
Код за сигурност:
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
През следващите дни сте много жизнени, но отлагате решаването на делови въпрос заради временната емоция. Не е изключено в събота да си организирате едно пътуване или да поканите гости. Парите ви няма да стигнат, както винаги. Задачите и ситуациите, в които попадате в понеделник, изискват точност и прецизност. В това отношение няма да се справите много добре, защото бързате и искате да постигнете много неща за малко време. Възможно е в сряда да имате противоречия с близък човек. Ще ги разрешите с толерантност от ваша страна.
ВИП рожденици
Нидал Алгафари
Нидал Алгафари
режисьор, продуцент
Става на: 52 години
Светослав Гаврийски
Светослав Гаврийски
финансист, бивш управител на БНБ и министър на финансите
Става на: 69 години

Седнали двама приятели да пийнат и да си припомнят старите времена. Единият попитал: - Е, какво ще пием? Ракия или вино? - И бира, и бира!