Трима митнически служители от летището в Нюарк са обвинени в изнасилване на свои колежки

Само в ПИК
Трима митнически служители от летището в Нюарк са обвинени в изнасилване на свои колежки
Автор: ПИК
Дата
Дата
2500
Коментари
1
Трима митнически служители от летището в Нюарк са обвинени в изнасилване на свои колежки

Трима офицери от Бюрото за митнически и пограничен контрол на международното летище Нюарк Либърти в Съединените щати са обвинени в изнасилване на свои колежки, съобщава телевизонният канал ABC.

По данни на местната прокуратура 38-годишният Тито Катота, 40-годишният Парменио Перес и 32-годишният Майкъл Папани се нахвърлили през октомври 2016 година на своя колежка и я изнасилили. Аналогично престъпление тримата извършили и месец по-късно с друга своя колежка. Друга сътрудничка на Бюрото пък е съобщила за отправени заплахи от тримата.

„Подобно поведение е отвратително в която и да е среда, особено, когато става дума за случаи, когато се изпълняват важни функции от правоохранителни органи“, коментира адвокат Уилямс Фицпатрик.

Тримата обвиняеми са членове на екипа, отговарящ за разкриването на опасна контрабанда и заплахи за националната сигурност.

Превод и редакция: ПИК

 

Напиши коментар »
(1)
1
Като чета, тези са американци, колкото аз съм трамвай!,Измет.
Вашето мнение
Код за сигурност:
За кого бихте гласували, ако днес се проведат парламентарни избори?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
През следващите дни чувствата ви към близки хора се променят - изплуват скрити страхове, желания, тайни мечти. В петък и събота общувате с много хора, влиянието ви в колектив - приятели, колеги и т.н. е значимо. Възползвайте се по адекватен начин. В неделя имате нужда от почивка. В понеделник сте целеустремени и пробивни. Във вторник ескалира напрежение, което може да навреди на имиджа ви. Възможни са сблъсъци с по-високопоставени лица от вас. Мерете приказките си и бъдете по-сдържани, за да не ви нарочат. И бездруго напоследък откъдето минете, създавате само врагове.
ВИП рожденици
Иван Голев
Иван Голев
поет и писател
Става на: 67 години
Мария Игнатова
Мария Игнатова
актриса, тв. водеща
Методи Андреев
Методи Андреев
депутат от ГЕРБ
Става на: 58 години

- Разправят, че в театъра играят пиеса, която не се харесва на зрителите. Постановката била пълен провал.
- Провал е меко казано! Вчера, като се обадих в касата на театъра и попитах в колко часа започва спектакълът, те ме попитаха: "А на вас в колко ще ви е удобно?"