Три елхи ще радват видинчани по празниците

Региони

Три елхи ще радват видинчани по празниците

3016
на 05.12.2015
Три елхи ще радват видинчани по празниците
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

12-метрова елха украси централния площад "Бдинци" във Видин. Дървото беше монтирано от неколцина работници с помощта на кран, пише Трибали.
Елата е расла на 1200 метра надморска висока в Чупренския балкан. Дарена е от община Чупрене, която предоставя на Видин още две елхи. Едната вече е поставена до Спортната зала, а другата ще украси центъра на квартал "Нов път".
Тържественото запалване на светлините на коледната елха на площад "Бдинци" ще се състои на 7 декември, понеделник, от 17:30 часа.

препоръчано

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени
ПИК TV x
Виктор Димчев с убийствен сценарий пред ПИК TV: Тримата големи трябва да се разберат или приключва парламентарната република. Реална е заплахата от... (ВИДЕО) Виктор Димчев с убийствен сценарий пред ПИК TV: Тримата големи трябва да се разберат или приключва парламентарната република. Реална е заплахата от... (ВИДЕО)
ново
Днес: 55
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК