БЪЛГАРИЯ ДНЕС
БЪЛГАРИЯ ДНЕС

Три контейнера за смет и пожар в къща гасиха русенските огнеборци

Само в ПИК
Три контейнера за смет и пожар в къща гасиха русенските огнеборци
Автор: ПИК
Дата
Дата
2731
Коментари
0
Три контейнера за смет и пожар в къща гасиха русенските огнеборци

Пет сигнала за произшествия са наложили вчера намесата на екипи от РДПБЗН – Русе, съобщава ОД на МВР в града.

Сутринта два екипа от Първо РСПБЗН са изпратени по сигнал за запалена къща на ул. Лозенград в Русе. При пристигане на място огнеборците установяват, че става въпрос за запалени сажди в комин. За времето от 10:06 до 10:56 часа инцидентът е ликвидиран. Няма щети и пострадали.

Около обед екип от Първа районна служба е реагирал и на сигнал за запален контейнер за смет, намиращ се до бл. 210 в жк “Чародейка”. Отново сигнал за запален контейнер, но този път пластмасов, е подаден в следобедните часове. Инцидентът е станал на ул. Чипровци в близост до бл. “Сакар планина”.

В следобедните часове служители от сектор „СОД” Русе с един автомобил са изпратени по сигнал за дърво, застрашаващо уличното пътно движение в град Русе, на улица Независимост. Дървото е било отстранено.

Вечерта, за времето от 19:46 до 20:10 часа, служители от Първа РС ПБЗН-Русе с един автомобил са изпратени да гасят запален метален контейнер в град Русе, в квартал „Дружба-3”, в близост до блок 43.

Напиши коментар »
(0)
Вашето мнение
Код за сигурност:
Виж всички най-четени
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Преминавате кризисни моменти в работата си и разбирате кои са истинските ви приятели. Ангажирани сте с реализацията на работен план в петък. Некоректността на колега може да ви изненада, но това не е повод за тревоги. Настроението ви е променливо в събота и неделя. Изпитвате неудовлетворение от своя партньор или просто не знаете как да му покажете своите желания. Говорете, това е тайната на взаимоотношенията. Имате твърдото желание да наложите позициите си във вторник. Няма да се откажете от тях, както и да ви убеждават. Бъдете упорити, това поне го умеете перфектно.
ВИП рожденици
Бони
Бони
фолкпевица
Георги Гергов
Георги Гергов
бизнесмен, политик от БСП
Става на: 61 години
проф. Божидар Манов
проф. Божидар Манов
кинокритик
Става на: 70 години
Христо Тотев
Христо Тотев
кинооператор
Става на: 78 години

Един горещ летен ден дядо Пейо се връща от нивата, седнал в писаната си каруца с впрегнато доресто конче. Дядо Пейо въздиша уморено: - Ех, колко е горещо и сухо! - Да, наистина! - добавя конят. - Я! За първи път чувам кон да говори! - учудва се дядо Пейо. - И аз! - обажда се каруцата...