Туристи спасиха бедстващо делфинче

БЪЛГАРИЯ ДНЕС

Туристи спасиха бедстващо делфинче

4016
на 06.09.2014
Туристи спасиха бедстващо делфинче
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Туристи спасиха бедстващ делфин в морето в Равда, съобщи burgasutre.bg. Делфинът е попаднал в капан от скали почти на брега.

препоръчано

Вероятните причини за излизането на животното на брега са две, според специалистите. Едната е, че е загубило майка си, другата - че има някакъв здравословен проблем, който го дезориентира. Туристи са извели бедстващото делфинче навътре в морето. Местните в Равда разказват поверие, което гласи, че да спасиш делфин е чудо, което вещае добро и за спасителите, и за морския курорт.

Според специалистите делфините са изключително умни и добронамерени към хората. Добре е летовниците да се научат да общуват с делфините, да сигнализират, ако забележат, че животните са в беда, призовават природозащитниците.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Стрелците влизат в конфликт с шефа, Везните - в отлично настроение в офиса ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Стрелците влизат в конфликт с шефа, Везните - в отлично настроение в офиса
ПИК TV x
СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ! 20 барети охранявали денонощно бившия шеф на МВР Иван Демерджиев. Съпровождали го дори до... СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ! 20 барети охранявали денонощно бившия шеф на МВР Иван Демерджиев. Съпровождали го дори до...
ново
Днес: 3
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК