Турската жандармерия спипа над 50 мигранти край Къркларели, тръгнали към България

Само в ПИК
Турската жандармерия спипа над 50 мигранти край Къркларели, тръгнали към България
Автор: ПИК
Дата
Дата
1320
Коментари
0
Турската жандармерия спипа над 50 мигранти край Къркларели, тръгнали към България

Екипи на турската жандармерия са открили в западния окръг Къркларели три групи мигранти от Афганистан и Сирия, които се готвели да преминат нелегално в България, а оттам в Западна Европа, предаде Анадолската агенция, цитирана от БТА.

Мигрантите, които вече имали осигурен превоз за България, били заловени близо до граничен пункт Дерекьой - на няколко километра от границата край Малко Търново.

Властите са ги прехвърлили в център за връщане на мигранти.

Преди дни бяха заловени други 27 нелегални в този район, което е доказателство, че натискът се е увеличил. За щастие вече е изградена оградата, а освен това в Странджа има и солидно присъствие на гранична полиция.

Още по темата
Жандармерия ще пази българо-турската граница
Часовник
16:45
  По заповед на министъра на вътрешните работи Румяна Бъчварова, сили на Дирекция „Жандармерия“ със съответната специализирана техника и снаряжение от утре ще бъдат придадени към...
Напиши коментар »
(0)
Вашето мнение
Код за сигурност:
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Преминавате кризисни моменти в работата си и разбирате кои са истинските ви приятели. Ангажирани сте с реализацията на работен план в петък. Некоректността на колега може да ви изненада, но това не е повод за тревоги. Настроението ви е променливо в събота и неделя. Изпитвате неудовлетворение от своя партньор или просто не знаете как да му покажете своите желания. Говорете, това е тайната на взаимоотношенията. Имате твърдото желание да наложите позициите си във вторник. Няма да се откажете от тях, както и да ви убеждават. Бъдете упорити, това поне го умеете перфектно.
ВИП рожденици
Албена Вулева
Албена Вулева
тв водеща
Иван Иванов
Иван Иванов
актьор
Става на: 66 години

- Бих искал да се оженя за вашата дъщеря.
- Достатъчно обезпечен ли сте, за да издържате семейство?
- Мисля, че да.
- Хубавичко си помислете, все пак ние сме 5 човека.