ТОП НОВИНАТА

ТЪЖНО! Богомил Манчев пред ПИК: Гасан Насър е починал от масивен инфаркт! И аз първо помислих, че някой се шегува с мен

Само в ПИК
ТЪЖНО! Богомил Манчев пред ПИК: Гасан Насър е починал от масивен инфаркт! И аз първо помислих, че някой се шегува с мен
Дата
Дата
76641
Коментари
0
ТЪЖНО! Богомил Манчев пред ПИК: Гасан Насър е починал от масивен инфаркт! И аз първо помислих, че някой се шегува с мен

"Гасан Насър е починал, да вярно е. Той е получил масивен инфаркт. Бил е на Банско със съпругата си и мой колега. И лошото е станало към 5 сутринта. Тепърва ще бъде транспортиран до София. А вече семейството му ще се реши кога да е погребението - дали на 1 или на 2 януари", каза единствено пред ПИК енергийният експерт Богомил Манчев.

Така той коментира изненадващата новина за смъртта на един от най-добрите познавачи на драмите в Близкия изток у нас - Гасан Насър. Журналистът му бе пиар през последната година. Той бе и автор на многобройни статии на външнополитическа тема, чест гост коментатор и на Агенция ПИК. Смъртта му е неочаквана и потопи в скръб гилдията..

Манчев призна, че той също не могъл да повярва, като му се обадил колега с вестта за кончината на Гасан. "В първия момент попитах дали това не е шега. Загубихме един голям приятел и много добър партньор", скърби Манчев.

Екипът на Агенция ПИК изказва съболезнования на семейството и близките на нашия приятел и колега Гасан Насър! 

 

Още по темата
Гасан Насър: "Ислямска държава” може да преформатира света
Часовник
11:47
„Ислямска държава” може да преформатира света. Ще минем през няколко кризи, икономически, военни конфликти, но може и да се случи.” Това заяви журналистът Гасан Насър пред Би Ти...
За кого бихте гласували, ако днес се проведат парламентарни избори?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Не трябва да разчитате много на съдбата през следващите седем дни. Тя няма да ви направи подаръци, трябва сами да се потрудите. Но затова пък усилията, положени сега, дават добри резултати. Парите идват и си отиват. Вие се ядосвате за някои ненужни покупки в събота. На моменти не знаете да спрете, затова е желателно да имате до себе си добър консултант, който да ви ограничава в харченето. Внимавайте пред кого и какво споделяте, защото завистниците са наострили уши и само чакат удобен момент за удар под кръста. Ще се разочаровате от приятелска лъжа и няма да простите.
ВИП рожденици
Петър Жотев
Петър Жотев
бивш министър на икономиката
Става на: 67 години

Радио Париж пита: - Какво щеше да стане, ако на проститутките очите им светеха ? Радио Ереван отговаря: - Ами в Париж щеше да има бели нощи. След кратко време се обажда радио Ленинград: - Моля без намеци...