ТОП НОВИНАТА

ТЪЖНО! Богомил Манчев пред ПИК: Гасан Насър е починал от масивен инфаркт! И аз първо помислих, че някой се шегува с мен

Само в ПИК
ТЪЖНО! Богомил Манчев пред ПИК: Гасан Насър е починал от масивен инфаркт! И аз първо помислих, че някой се шегува с мен
Дата
Дата
77013
Коментари
0
ТЪЖНО! Богомил Манчев пред ПИК: Гасан Насър е починал от масивен инфаркт! И аз първо помислих, че някой се шегува с мен

"Гасан Насър е починал, да вярно е. Той е получил масивен инфаркт. Бил е на Банско със съпругата си и мой колега. И лошото е станало към 5 сутринта. Тепърва ще бъде транспортиран до София. А вече семейството му ще се реши кога да е погребението - дали на 1 или на 2 януари", каза единствено пред ПИК енергийният експерт Богомил Манчев.

Така той коментира изненадващата новина за смъртта на един от най-добрите познавачи на драмите в Близкия изток у нас - Гасан Насър. Журналистът му бе пиар през последната година. Той бе и автор на многобройни статии на външнополитическа тема, чест гост коментатор и на Агенция ПИК. Смъртта му е неочаквана и потопи в скръб гилдията..

Манчев призна, че той също не могъл да повярва, като му се обадил колега с вестта за кончината на Гасан. "В първия момент попитах дали това не е шега. Загубихме един голям приятел и много добър партньор", скърби Манчев.

Екипът на Агенция ПИК изказва съболезнования на семейството и близките на нашия приятел и колега Гасан Насър! 

 

Още по темата
Гасан Насър: "Ислямска държава” може да преформатира света
Часовник
11:47
„Ислямска държава” може да преформатира света. Ще минем през няколко кризи, икономически, военни конфликти, но може и да се случи.” Това заяви журналистът Гасан Насър пред Би Ти...
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Преминавате кризисни моменти в работата си и разбирате кои са истинските ви приятели. Ангажирани сте с реализацията на работен план в петък. Некоректността на колега може да ви изненада, но това не е повод за тревоги. Настроението ви е променливо в събота и неделя. Изпитвате неудовлетворение от своя партньор или просто не знаете как да му покажете своите желания. Говорете, това е тайната на взаимоотношенията. Имате твърдото желание да наложите позициите си във вторник. Няма да се откажете от тях, както и да ви убеждават. Бъдете упорити, това поне го умеете перфектно.
ВИП рожденици
Николай Ламбрев
Николай Ламбрев
театрален режисьор
Става на: 64 години

Съвременната философска трактовка на проблема с яйцето и кокошката може да се сведе към въпроса: “Дали кокошките се размножават посредством снасяне на яйца или яйцата се размножават посредством излюпване на кокошки”?