Търновец в топ 3 на световен моден конкурс

Региони

Търновец в топ 3 на световен моден конкурс

11272
на 21.03.2016
Търновец в топ 3 на световен моден конкурс
Автор:   ПИК

Ето каква сума достигна Jackpot Cards, най-високият джакпот на efbet.com (18+)

21-годишният модел от Велико Търново Ивел Йорданов стана втори подгласник в конкурса Future Fashion Face WORLD 2016. Модното събитие се проведе в турския курорт Анталия в края на седмицата. Нашето момче пребори жестока конкуренция от 50 участници от 20 държави. Освен това той грабна и специалната награда за най-добре изглеждащ модел в бански костюм.

препоръчано

В журито били модни експерти от Турция, Франция, Шри Ланка и други страни, собственикът на футболния отбор „Галатасарай”, изпълнителният директор на турската телевизия Канал 5, по която предавали на живо конкурса. Модната надпревара продължила три вечери, като във всяка от тях участниците се представяли в различна светлина. „Едната вечер имаше тур „Черно и бяло“. Тогава дефилирахме облечени в официални костюми. Аз бях облечен в тоалет на марката Carducci“, сподели той.

Младият търновец разказа, че в началото на конкурса бил доста притеснен, което според него се оказало решаващо в класирането. „Когато премина финалът, от журито ми казаха, че ако се бях отпуснал по-рано, щях да спечеля по-горно място“, допълни Ивел. Веднага след награждаването той получава няколко оферти за реклама на известни модни марки. Категоричен е обаче, че няма да бърза в избора си и първо ще се наслади на заслужена почивка в България.

21-годишният модел сподели, че е успял да се сприятели с някои от конкурентите си и ще поддържа контакт с тях и в бъдеще, тъй като в този бранш комуникацията е много важна. „След финала всички отидохме да празнуваме в елитна дискотека, където имаше частно парти за нас“, допълни той.

Ивел Йорданов е възпитаник на Езикова гимназия „Асен Златаров“, където завършва испански с френски език. Четири години е тренирал борба в свободен стил, както и смесени бойни изкуства. Травми го отклоняват от спортния му път и заминава да учи в УНСС „Икономика и управление с преподаване на английски език“. В момента 21-годишният Ивел е в трети курс и успоредно с модните ангажименти заляга сериозно над учебниците, за да завърши бакалавърската си степен с отличие. През миналото лято той грабна второ място в конкурса „Мистър София“, което му отвори много врати в модния бранш. „Имах планове да заминавам за Амстердам да уча магистратура, но всеки ден пред мен се разкриват много и нови добри възможности и запознанства. Много неща се промениха покрай мен, когато се озовах в тази среда. Имам още една година да уча бакалавър и след това ще реша дали да градя кариера в България, или да продължа образованието си“, споделя Ивел.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците
ПИК TV x
Топ конституционалистът доц. Борислав Цеков с важни подробности пред ПИК TV: Радев не може да откаже назначаване на министри! Ако никой не иска да бъде служебен премиер, трябва да ни управлява правителството в оставка (ВИДЕО) Топ конституционалистът доц. Борислав Цеков с важни подробности пред ПИК TV: Радев не може да откаже назначаване на министри! Ако никой не иска да бъде служебен премиер, трябва да ни управлява правителството в оставка (ВИДЕО)
ново
Днес: 137
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК