Търсят директори на 8 бургаски забавачници

Само в ПИК
Търсят директори на 8 бургаски забавачници
Автор: ПИК
Дата
Дата
1249
Коментари
0
Търсят директори на 8 бургаски забавачници

Осем детски градини търсят своя началник чрез конкурс, поставен от Община Бургас. Конкурсите ще се провеждат чрез събеседване с кандидатите, които ще трябва да демонстрират познания в областта на цялостната административно-управленска и финансова дейност на директора, както и своите виждания за развитието и организацията на детската градина, съобщава Флагман.

Сред основните изисквания, които трябва да покрият кандидати са: да български граждани, да имат нужното образование, за да изпълняват тази длъжност, да не са били уволнявани, да не страдат от някакво заболяване и да имат минимум 5 години стаж на подобна позиция.

Всички мераклии за поста шеф на детска градина могат да подадат документите си в Центъра за административно обслужване в община Бургас, не по-късно от 3-ти август. Към изискванията спада и документите да са в запечатан плик с посочени имена на кандидата, точен адрес и телефон за връзка.

Конкурсът ще се проведе на 3 етапа, като след подаване на документите, всеки ще трябва да защити концепцията си за развитието на детската градина и да покаже с какво точно той трябва да бъде избран. На третия финал кръг компетентна комисия ще проведе интервю-беседа с всеки от кандидатите, стигнали до него.

Свободните места за длъжността шеф на детска градина са в съответните детски гради:

1. Директор на ДГ "Морска звезда";

2. Директор на ДГ "Ран Босилек";

3. Директор на ДГ "Надежда";

4. Директор на ДГ "Веселушко";

5. Директор на ДГ "Ален мак";

6. Директор на ДГ "Ханс Кристиан Андерсен";

7. Директор на ДГ "Слънце";

8. Директор на ДГ "Пролетна дъга" с. Маринка с филиал в с. Извор.

Още по темата
СПОРЕД ЗАКОНА! До 15 години в пандиза за служителка в детска градина, свила 25 бона
Часовник
16:39
Районната прокуратура във Варна предаде на съд завеждащата административната служба в ЦДГ „Карамфилче“ Валентина Г. с обвинение в длъжностно присвояване в големи размери на месечни...
Напиши коментар »
(0)
Вашето мнение
Код за сигурност:
За кого бихте гласували, ако днес се проведат парламентарни избори?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
В семейните ситуации можете доста решително и безкомпромисно да промените нещо. Това „нещо“ ще носи както съзидателен, така и разрушителен характер. В по-добрия случай това може да бъде преместване на самотен човек в друг регион. Може да бъде скъсване на отношенията с приятел. Вашите стари житейски планове могат да бъдат съкрушени или решително променени. По-силно тази тенденция действа върху вас в петък и събота. Постарайте се да я насочите в желаното русло и се пазете. Възможни са и здравословни неразположения, през които ще преминете бързо.
ВИП рожденици
Костадин Филипов
Костадин Филипов
журналист, тв водещ
Става на: 38 години

Иванчо: - Мамо, в училище ме наричат педал. - Ами защо не ги набиеш? - Не мога.... такива сладури са....