Търсят директори на 8 бургаски забавачници

Само в ПИК
Търсят директори на 8 бургаски забавачници
Автор: ПИК
Дата
Дата
1306
Коментари
0
Търсят директори на 8 бургаски забавачници

Осем детски градини търсят своя началник чрез конкурс, поставен от Община Бургас. Конкурсите ще се провеждат чрез събеседване с кандидатите, които ще трябва да демонстрират познания в областта на цялостната административно-управленска и финансова дейност на директора, както и своите виждания за развитието и организацията на детската градина, съобщава Флагман.

Сред основните изисквания, които трябва да покрият кандидати са: да български граждани, да имат нужното образование, за да изпълняват тази длъжност, да не са били уволнявани, да не страдат от някакво заболяване и да имат минимум 5 години стаж на подобна позиция.

Всички мераклии за поста шеф на детска градина могат да подадат документите си в Центъра за административно обслужване в община Бургас, не по-късно от 3-ти август. Към изискванията спада и документите да са в запечатан плик с посочени имена на кандидата, точен адрес и телефон за връзка.

Конкурсът ще се проведе на 3 етапа, като след подаване на документите, всеки ще трябва да защити концепцията си за развитието на детската градина и да покаже с какво точно той трябва да бъде избран. На третия финал кръг компетентна комисия ще проведе интервю-беседа с всеки от кандидатите, стигнали до него.

Свободните места за длъжността шеф на детска градина са в съответните детски гради:

1. Директор на ДГ "Морска звезда";

2. Директор на ДГ "Ран Босилек";

3. Директор на ДГ "Надежда";

4. Директор на ДГ "Веселушко";

5. Директор на ДГ "Ален мак";

6. Директор на ДГ "Ханс Кристиан Андерсен";

7. Директор на ДГ "Слънце";

8. Директор на ДГ "Пролетна дъга" с. Маринка с филиал в с. Извор.

Още по темата
Строеж на МО заплашва детска градина
Часовник
13:50
Недовършена от военните сграда във Велико Търново създава сериозни проблеми на общинската детска градина, до която е долепена сградата. След протест на родителите Общината се ангажира да ремонтира...
Напиши коментар »
(0)
Вашето мнение
Код за сигурност:
За кого бихте гласували, ако днес се проведат парламентарни избори?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Не трябва да разчитате много на съдбата през следващите седем дни. Тя няма да ви направи подаръци, трябва сами да се потрудите. Но затова пък усилията, положени сега, дават добри резултати. Парите идват и си отиват. Вие се ядосвате за някои ненужни покупки в събота. На моменти не знаете да спрете, затова е желателно да имате до себе си добър консултант, който да ви ограничава в харченето. Внимавайте пред кого и какво споделяте, защото завистниците са наострили уши и само чакат удобен момент за удар под кръста. Ще се разочаровате от приятелска лъжа и няма да простите.
ВИП рожденици
д-р Ангел Кунчев
д-р Ангел Кунчев
епидемиолог №1
Става на: 58 години
Емил Хърсев
Емил Хърсев
финансист
Става на: 56 години
Павел Писарев
Павел Писарев
публицист, бивш генерален директор на БНТ
Става на: 83 години

Из отчет на полицаи след обиск в нелегална спиртоварна:
"След извършеният обиск, аз и сержант Михайлов изпитахме известни трудности да намерим вратата. Тъй като той заспа в тоалетната, се принудих да го оставя там и да се прибера сам.
Защо обаче съм донесъл със себе си въпросната врата нямам спомен..."