Търсят директори на 8 бургаски забавачници

Само в ПИК
Търсят директори на 8 бургаски забавачници
Автор: ПИК
Дата
Дата
1327
Коментари
0
Търсят директори на 8 бургаски забавачници

Осем детски градини търсят своя началник чрез конкурс, поставен от Община Бургас. Конкурсите ще се провеждат чрез събеседване с кандидатите, които ще трябва да демонстрират познания в областта на цялостната административно-управленска и финансова дейност на директора, както и своите виждания за развитието и организацията на детската градина, съобщава Флагман.

Сред основните изисквания, които трябва да покрият кандидати са: да български граждани, да имат нужното образование, за да изпълняват тази длъжност, да не са били уволнявани, да не страдат от някакво заболяване и да имат минимум 5 години стаж на подобна позиция.

Всички мераклии за поста шеф на детска градина могат да подадат документите си в Центъра за административно обслужване в община Бургас, не по-късно от 3-ти август. Към изискванията спада и документите да са в запечатан плик с посочени имена на кандидата, точен адрес и телефон за връзка.

Конкурсът ще се проведе на 3 етапа, като след подаване на документите, всеки ще трябва да защити концепцията си за развитието на детската градина и да покаже с какво точно той трябва да бъде избран. На третия финал кръг компетентна комисия ще проведе интервю-беседа с всеки от кандидатите, стигнали до него.

Свободните места за длъжността шеф на детска градина са в съответните детски гради:

1. Директор на ДГ "Морска звезда";

2. Директор на ДГ "Ран Босилек";

3. Директор на ДГ "Надежда";

4. Директор на ДГ "Веселушко";

5. Директор на ДГ "Ален мак";

6. Директор на ДГ "Ханс Кристиан Андерсен";

7. Директор на ДГ "Слънце";

8. Директор на ДГ "Пролетна дъга" с. Маринка с филиал в с. Извор.

Още по темата
Строеж на МО заплашва детска градина
Часовник
13:50
Недовършена от военните сграда във Велико Търново създава сериозни проблеми на общинската детска градина, до която е долепена сградата. След протест на родителите Общината се ангажира да ремонтира...
Напиши коментар »
(0)
Вашето мнение
Код за сигурност:
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Преминавате кризисни моменти в работата си и разбирате кои са истинските ви приятели. Ангажирани сте с реализацията на работен план в петък. Некоректността на колега може да ви изненада, но това не е повод за тревоги. Настроението ви е променливо в събота и неделя. Изпитвате неудовлетворение от своя партньор или просто не знаете как да му покажете своите желания. Говорете, това е тайната на взаимоотношенията. Имате твърдото желание да наложите позициите си във вторник. Няма да се откажете от тях, както и да ви убеждават. Бъдете упорити, това поне го умеете перфектно.
ВИП рожденици
Албена Вулева
Албена Вулева
тв водеща
Иван Иванов
Иван Иванов
актьор
Става на: 66 години

- Обвинен сте, че сте откраднали една домашна патица - казва съдията. - Това беше дива патица, господин съдия! - Откъде разбрахте? - Трябваше само да видите колко се измъчих, докато я хвана!