ГАЛЕРИЯ ШОУ

УДАР! Българска топдизайнерка прави роклите за сватбата на Пипа Мидълтън

Само в ПИК
УДАР! Българска топдизайнерка прави роклите за сватбата на Пипа Мидълтън
Автор: ПИК
Дата
Дата
18290
Коментари
4
УДАР! Българска топдизайнерка прави роклите за сватбата на Пипа Мидълтън

Българската топдизайнерка Невена Николова в момента прави роклите за дамите, които ще присъстват на сватбата на Пипа Мидълтън. Тържеството на сестрата на херцогиня Кейт ще е извън Лондон и в момента вече всички хотели в района са пълни.

"Не мога да кажа имената на дамите, защото още пристигат поръчки. Като мине сватбата, тогава ще ги обявя. Но това са жени от тежката аристокрация, чиито семейства управляват не само страната, но и света", обясни Невена пред камерите на Би Ти Ви.

Тя спокойно обясни,че е имало случаи, в които е отказвала да прави дрехи, които не й е стигало време или не е имала ярък повод за продукта.

"Получихме запитване от Бионсе за рокля. Ставаше дума за музикални награди в Лондон.И имах 2 дни на разположение. Макар да имах всичките 58 мерки, аз отказах да направя тази рокля. Това е много малко време. А и нямаше как да направя рокля за това малко време, която ще бъде коментирана и обсъждана от цял свят. Не искам да ви казвам колко критики получих след това от познати. Не бил успешен маркетингов подход. Но за мен е важно качеството на една рокля, а не празната реклама", каза Невена пред камерите.

Още по темата
Снимките на взривената терористка в Париж били на дизайнерка от Мароко
Часовник
01:50
На фона на паниката около парижките атентати една млада мароканка попадна в необичайна и сложна ситуация. Миналата седмица Набила Баката била неприятно изненадана, когато видяла свои снимки в...
Напиши коментар »
(4)
1
ВСИЧКИ ЖЕНИ ОБИЧАТ – 50% НАМАЛЕНИЕ!!!
2
Успех на българската дизайнерка!
3
Наистина има уникални тоалети Невена, не се учудвам че е пробила в Лондон
4
голем праз за придворна шивачка
Вашето мнение
Код за сигурност:
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Уютно е на всички, ползващи се с благоразположението ви в началото на периода, но горкò на онези, стоящи в периферията на интересите ви. Не се колебайте да отстоявате истината във вторник и запазете достойнството си, като не се поддавате на провокатори. Бизнес делата ви ще се развиват според очакванията в сряда, без изненади и удари под кръста. Материалната осигуреност ще ви подтикне към разширяване на дейността, правейки удачни вложения. Бъдете достъпни и се радвайте на хубавите мигове, с които животът щедро ще ви дари.
ВИП рожденици
Александър Кипров
Александър Кипров
композитор
Става на: 67 години
д-р Иван Кокалов
д-р Иван Кокалов
вицепрезидент на КНСБ
Става на: 64 години
проф. Боян Биолчев
проф. Боян Биолчев
писател, литературовед
Става на: 75 години

- И колко годишна е тъща ти?
- Не я знам, но сигурно е към 130 годишна...
- Глупости! Човек не може да живее толкова дълго.
- Че кой говори за човек...