Удар! 18 полеви командири на терористите в Сирия са били ликвидирани от руската авиация

Само в ПИК
Удар! 18 полеви командири на терористите в Сирия са били ликвидирани от руската авиация
Автор: ПИК
Дата
Дата
3382
Коментари
1
Удар! 18 полеви командири на терористите в Сирия са били ликвидирани от руската авиация

Руските военни в Сирия са устроили истински лов за полевите командири на терористите, които организираха атака от 18 септември срещу наблюдателния пункт на руската военна полиция на границата на зоната на деескалация в сирийската провинция Идлиб, съобщава Российская Газета, цитирана от Фокус.

За издирването и унищожаването на лидерите на терористите, руските военни са използвали цял арсенал от сили и средства, започвайки от оперативната информация на местните жители и на сирийските колеги и се стигне до въздушното и космическото разузнаване.

Това води до забележими резултати.

Само през последната седмица Министерството на отбраната на Русия обяви три пъти елиминирането на лидерите на големи групировки екстремисти в Сирия. Последното такова послание бе отправено от официалния представител на министерството на отбраната Игор Конашенков.

Според него на 3 октомври руското военно разузнаване узнава часа и мястото на провеждането на съвещание на ръководството на „Джебхат ан Нусра“, на което присъства лидерът на групировката Абу Мухамед ал Джуляни. При събирането на главатарите, по тях е нанесен прицелен въздушен удар.

„При удара Ал Джуляни получава тежки рани и в момента се намира в критично състояние“, заяви Конашенков.

Той добави, че са ликвидирани 12 лидери на „Джебхат ан Нусра". Прессекретарят добави, че операциите за обезвреждането на причастните към нападението на руските военнослужещи ще продължат

Напиши коментар »
(1)
1
Вервайте ми.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Преминавате кризисни моменти в работата си и разбирате кои са истинските ви приятели. Ангажирани сте с реализацията на работен план в петък. Некоректността на колега може да ви изненада, но това не е повод за тревоги. Настроението ви е променливо в събота и неделя. Изпитвате неудовлетворение от своя партньор или просто не знаете как да му покажете своите желания. Говорете, това е тайната на взаимоотношенията. Имате твърдото желание да наложите позициите си във вторник. Няма да се откажете от тях, както и да ви убеждават. Бъдете упорити, това поне го умеете перфектно.
ВИП рожденици
Албена Вулева
Албена Вулева
тв водеща
Иван Иванов
Иван Иванов
актьор
Става на: 66 години

- Няма да ти дам пари за сладолед и толкоз! – вика майката.

- Добре – отговаря синчето, – но като влезем в магазина ще ти викам “бабо”!