Ужасен екшън в Казанлък! Роми показват гениталиите си на граждани, смазват полицаи от бой!

ЧАС ПИК

Ужасен екшън в Казанлък! Роми показват гениталиите си на граждани, смазват полицаи от бой!

54035
на 10.03.2015
Ужасен екшън в Казанлък! Роми показват гениталиите си на граждани, смазват полицаи от бой!
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Роми са нападнали и били полицаи в Казанлък, съобщи БГНЕС. Инцидентът се разиграл навръх 8 март до ромската махала на града около 17.30 часа.

На телефон 112 е подаден сигнал за непристойно поведение на група роми, изразяващи се в показване на гениталии и обидни жестове към преминаващите граждани. На сигнала се отзовава патрул на охранителна полиция. При опит да бъде извършена проверка на лицата, те се разбягват, но един от ромите е задържан.

препоръчано

Докато полицаите му искат лична карта, за удостоверяване на самоличността, от махалата излиза тумба роми, които нападат полицаите. Започват да ги дърпат и удрят, дори единият униформен е бил повален на земята, разказват свидетели на инцидента, пожелали анонимност. При разправията е скъсан пагонът на единият служител, потвърдиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР в Стара Загора.

Единият от биячите е задържан веднага, а на другия ден са установени и другите две лица участвали в инцидента. Задържаните са Б.К. на 36 г., А.Ш. на 41 г. и А.К. на 30 г. Те са отведени в РУП - Казанлък, където са разпитани и освободени. Срещу тях са повдигнати обвинения по чл. 325 за хулиганство, извършено с особена дързост срещу служител на вътрешното министерство. За това си деяние те са заплашени с лишаване от свобода от 3 до 5 години.

Хората, станали свидетели на мелето, не вярват, че биячите ще получат заслужени наказания, тъй като не за пръв път са свидетели на подобни деяния от страна на ромите. Този случай бе прикрит от медиите.

свързани новини

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 18 май - Близнаците да си наложат спокойствие, Козирозите да се пазят от скандал с брачната половинка САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 18 май - Близнаците да си наложат спокойствие, Козирозите да се пазят от скандал с брачната половинка
ПИК TV x
Проф. Антоанета Христова с ЕКСПЕРТЕН АНАЛИЗ пред ПИК TV: ГЕРБ, ДПС и ППДБ потискат кампанията, защото разчитат на твърдите си ядра! Нови компромати - в седмицата преди вота (ВИДЕО) Проф. Антоанета Христова с ЕКСПЕРТЕН АНАЛИЗ пред ПИК TV: ГЕРБ, ДПС и ППДБ потискат кампанията, защото разчитат на твърдите си ядра! Нови компромати - в седмицата преди вота (ВИДЕО)
ново
Днес: 35
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК