УЖАСЪТ НЕ СПИРА! Балканите се тресат на всяка минута

СВЕТЪТ ДНЕС

УЖАСЪТ НЕ СПИРА! Балканите се тресат на всяка минута

21310
на 28.11.2016
УЖАСЪТ НЕ СПИРА! Балканите се тресат на всяка минута
Автор:   ПИК

Серия земетресения са регистрирани тази сутрин на Балканския полуостров, съобщи македонската медия „Фактор“. В Гърция са регистрирани няколко труса с различна сила, варираща между 2,1 и 3,7 степен по скалата на Рихтер. Част от тях са усетени и в Македония. Трусовете са почти непрекъснати и всяка минути сеизмолозите регистрират земно разместване.

WINBET – забавление онлайн с над 2000 слот игри! (18+)

препоръчано

Земетресения със сила от 2,5 до 3,3 степен са регистрирани и на територията на Италия. Трусове е имало и във Франция.

 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците
ПИК TV x
Топ конституционалистът доц. Борислав Цеков с важни подробности пред ПИК TV: Радев не може да откаже назначаване на министри! Ако никой не иска да бъде служебен премиер, трябва да ни управлява правителството в оставка (ВИДЕО) Топ конституционалистът доц. Борислав Цеков с важни подробности пред ПИК TV: Радев не може да откаже назначаване на министри! Ако никой не иска да бъде служебен премиер, трябва да ни управлява правителството в оставка (ВИДЕО)
ново
Днес: 143
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК