УЖАСЯВАЩО! Българска секс робиня с шокиращи разкази за зверствата върху нея (СНИМКИ 18+)

Само в ПИК
УЖАСЯВАЩО! Българска секс робиня с шокиращи разкази за зверствата върху нея (СНИМКИ 18+)
Автор: ПИК
Дата
Дата
18448
Коментари
6
УЖАСЯВАЩО! Българска секс робиня с шокиращи разкази за зверствата върху нея (СНИМКИ 18+)

Това са ужасните наранявания, нанесени на българска секс робиня, осакатена от престъпници, които я принудили да проституира. 20-годишната българка, покрита с кръвонасядания и белези, е рутинно бита, след като е била накарана да предлага тялото си по улиците в Хага, Холандия, пише DailyMail. Поразителните снимки на младата жена бяха взети от австрийски благотворителен работник, за да повишат осведомеността за тежкото положение на жертвите на трафик на хора. 

Фотосите показват нараняванията на жертвата от тежки побои, включително травма на главата и гигантски белег по корема. Устните, носът и очите й са силно подути. Австриецът Норберт Сейпек се премести в България след пенсионирането си, където откри специализиран център за подпомагане на жертвите на трафика на хора. Неправителствената организация на Сейпек получава известна финансова подкрепа от българското правителство и дарения, но това не е достатъчно, за да се помогне на всички жертви. Сейпек добавя: 

 

"Младата жена, на 20 години, се запознава с млад мъж, който й обещава цялата си любов и я отвежда в Холандия. Когато тя пристига, осъзнава, че трябва да ходи по улиците с друг българин и двама нигерийци. Тя не иска. Принуждават я чрез побои и тя проституира осем месеца. По време на посещение в родната си страна тя и друга българка се опитват да избягат, но за съжаление тя е хваната от сводника и върната обратно. Тъй като втората жена успя да избяга, той стана толкова ядосан, че започва адски много да бие младата жена и да я удря с предмети, вследствие на което едва не умира". 

 

Жертвата е изхвърлена от кола пред болница. Когато трафикантът на хора е арестуван по-късно, той бил изненадан, че жертвата му е жива. Българската болница се грижела за нея, но момичето трябвало да напусне болницата след пет седмици, защото няма здравно осигуряване и не може да плати за нея, пише "Блиц". Тя се озовава в приюта на Сейпек, където сега се опитва да набере средства, за да плати разходите, необходими за допълнително лечение. Сейпек казва: 

 

"Тя отчаяно се нуждае от повече операции по лицето и устата си, трансплантация на кожата и много повече. Няма част от тялото, която да не е засегната. С годишен бюджет от само 30 000 евро (26 450 британски лири), който включва заплатите на служители като социални работници и психолози, австрийският пенсионер и неговата неправителствена организация не разполагат със средствата за покриване на самите разходи".

 

 

Още по темата
Изверги превърнаха пловдивчанка в секс робиня, адвокати я защитават безплатно
Часовник
18:02
Адвокати ще защитават безплатно в съда 34-годишна жена, която е била отвлечена и насилвана в продължение на няколко дни. Тя е разказала, че е била нападната от трима мъже, които я натикали в кола и...
Напиши коментар »
(6)
1
Тука е трудно и въпреки това няма да търся щастие в чужбина, а ще се боря, да си върнем всичко откраднато от червената олигархия, за да ни стане живота по достоен.!
2
Върнете лагерите спешно!!! Разни мутроподобни мутанти да бъдат въдворени, а с тях и цялата управляваща олигархия! Нека настъпи най - после спокойствие за обикновения човек!!!
3
Троле нещастен, поне вас, герберските тролове, да не ви бяха събирали по кръстовищата, защото само с опорни точки не става, става и с акъл. Такива като теб нямат съчувствие и душа, те са само касички, в които събират грешни пари, взети от сънародниците им и плащани на черно от партиите. Но все някога и на това ще се сложи край и ще поискаме сметка.. И още нещо, не е трудно да се разбере, че под женското име се крие мъж, чак толкова прости жени няма.
4
Само олигофрен може да говори още за червена олигархия. Олигархията е една.
5
Мангалите-тарамбуки (нигерийските гадове) нямат милост! маймуняците само лапат от социалните ни системи, а в едно с нашите предатели, стават голяма комбина в просташките престъпления!
6
Нели-и-и,Нели,и ти май си ''НЕЩАСТНА" но гледаш от ДРУГА камбанария защото преди деветдесетина години я бутнахте при атентат а след девети обръснахте попа а тези борци станаха най-върлите Капиталисти и от кого ще търсиш СМЕТКА като даже и заплати не дават от Гергов ли или от Рум.Овч. от Гущеров от Дъбов от КОЙ......или и ти ще яхнеш АМА магарето на Насрадин Ходжа,и вечер прибирай помпата му ,че някой по-тарикат ще я открадне.....
Вашето мнение
Код за сигурност:
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Преминавате кризисни моменти в работата си и разбирате кои са истинските ви приятели. Ангажирани сте с реализацията на работен план в петък. Некоректността на колега може да ви изненада, но това не е повод за тревоги. Настроението ви е променливо в събота и неделя. Изпитвате неудовлетворение от своя партньор или просто не знаете как да му покажете своите желания. Говорете, това е тайната на взаимоотношенията. Имате твърдото желание да наложите позициите си във вторник. Няма да се откажете от тях, както и да ви убеждават. Бъдете упорити, това поне го умеете перфектно.
ВИП рожденици
Албена Вулева
Албена Вулева
тв водеща
Иван Иванов
Иван Иванов
актьор
Става на: 66 години

Между приятелки: - Какво е станало? Защо се раздели с мъжа ти? - Оказа се, че е алкохолик. - Как разбра? - Един път се прибра вкъщи трезвен!