УЖАСЯВАЩО! Цветелин Кънчев за циганите: След 30 г. ни очакват 3 млн. роми в България, неграмотни мангасари

Политика

УЖАСЯВАЩО! Цветелин Кънчев за циганите: След 30 г. ни очакват 3 млн. роми в България, неграмотни мангасари

59485
на 12.02.2018
УЖАСЯВАЩО! Цветелин Кънчев за циганите: След 30 г. ни очакват 3 млн. роми в България, неграмотни мангасари
Автор:   ПИК

Тук можеш да откриеш игрите на efbet, в които се крие Extra Bonus (18+)

Не разсъждаваме какви са реалните проблеми на обществото. След 30 години България я чака демографски срив. Тогава в тази държава ще има минимум между 2 и 3 млн. цигани, от който по-голямата част - неграмотни. Това обяви лидерът на партия "Евророма" Цветелин Кънчев в "България сутрин".

препоръчано

Цветелин Кънчев смята, че случаи като този в Ихтиман ще стават все по-често срещани, защото дори в момента в района съотношението между българи и роми е 60/40.

"Във "Факултета" не се краде ток, откакто разпределителните дружества са в частни ръце. Всички излишъци, които не излизат в сметката на енергото, се сторнират към циганските махали. Всичко идва от това, че някой има апетит към целия парцел, на който е построен кварталът", категоричен е Кънчев.

Според него на хората от квартал "Факултета" наистина им е писнало да бъдат лъгани със сметките за ток.

Общинският съветник от ВМРО Карлос Контрера е на противоположното мнение - "Ток във "Факултета" все още се краде и точно това предизвиква високите сметки за ток на някои".

"В този квартал проблем има и с водоснабдяването. Трябва да се наложат мерки, защото е очевидно, че само това води до ред и някаква нормализация", подчерта Контрера пред „България он ер”.

Общинският съветник коментира и новите критерии за прием в 1-ви клас, които въвежда Министерството на образованието.

"Това е чиста форма на дискриминация. Ние превръщаме родителите и децата в едни крепостни селяни. Самото райониране също е форма на дискриминация. Защо хората от "Люлин" не могат да си запишат децата на училище в "Младост", уточни Контрера.

Накрая общинският съветник от ВМРО допълни, че Красимир Каракачанов и Волен Сидеров ясно са заявили, че ако Истанбулската конвенция бъде ратифицирана, правителството ще падне.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! В парламента гледаха два проекта за сексуалното насилие над деца. ИТН скочиха на Асен Василев заради финансови акробатики. Заместник-председателката Кирова с ехидни подмятания към Тошко Йорданов (ОБНОВЕНА) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! В парламента гледаха два проекта за сексуалното насилие над деца. ИТН скочиха на Асен Василев заради финансови акробатики. Заместник-председателката Кирова с ехидни подмятания към Тошко Йорданов (ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 114
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК