Ужас! Газова бутилка събори половин къща

Инциденти

Ужас! Газова бутилка събори половин къща

4470
на 10.10.2014
Ужас! Газова бутилка събори половин къща

Последвайте ни в Google News Showcase

Неизправна газова бутилка се превърна в бомба и събори половин къща в свищовското село Вардим.

препоръчано

 При страшния взрив стопанинът като по чудо останал жив, но получил сериозни обгаряния. Около 5,30 часа в четвъртък проехтяла силна експлозия, която събудила селото, пише "Труд".

В злополучната сутрин 64-годишният Георги Георгиев захванал да си вари кафе, но внезапно заредената предишния ден бутилка с газ гръмнала. "От взрива се е срутило цялото помещение, а покъщнината е напълно унищожена", каза кметицата на Вардим Сенка Добрева.

"Беше страшен тътен. От пристройката не е останало нищо. Съпругата на Георги е на гурбет. Странното е, че е взел готова бутилка, а не е зареждал стара", коментира Добрева.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Хороскоп на Алена за последния ден на юни - Раците да не се товарят с работа, Везните да избягват нови запознанства САМО В ПИК! Хороскоп на Алена за последния ден на юни - Раците да не се товарят с работа, Везните да избягват нови запознанства
ПИК TV x
СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ! 20 барети охранявали денонощно бившия шеф на МВР Иван Демерджиев. Съпровождали го дори до... СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ! 20 барети охранявали денонощно бившия шеф на МВР Иван Демерджиев. Съпровождали го дори до...
ново
Днес: 36
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК