УЖАС! Млада жена изгуби гърдата си след погрешно лечение от руски самозванeц у нас

Само в ПИК
УЖАС! Млада жена изгуби гърдата си след погрешно лечение от руски самозванeц у нас
Автор: ПИК
Дата
Дата
11841
Коментари
1
УЖАС! Млада жена изгуби гърдата си след погрешно лечение от руски самозванeц у нас

Жена на 44 години загуби гърдата си след проведено неконвенционално „лечение“ с хранителни доабвки и глад преди да бъде хоспитализирана  в Университетската специализирана болница за активно лечение по онкология (УСБАЛО), съобщиха от здравното заведение. Онкологичните специалисти призовават пациентите да бъдат отговорни към здравето си и да не се доверяват на съмнителни „терапии“.

През октомври в Отделението по мамология и реконструктивна хирургия на УСБАЛО беше приета жена с локално авансирал тумор на лявата гърда, който затруднява  нейното движение, с  изразен  анемичен синдром и силно нарушено общо състояние. Състоянието на болната е следствие от  дълговременно  лечение  с неконвенционални средства, осъществено от  частно практикуващ  у нас руски лекар. Лечението е включвало „биорезонансна терапия  с електрически ток”, хранителни добавки - минерал детоксилекс и гладуване. Болната не е приемала храна около месец по съвет на лечителя. През това време туморът е достигнал гигантски размери  и са се появили кръвоизливи по надлежащата кожа.

След проведени изследвания бе извършен хемотрансфузия с цел корекция на  кръвните показатели. След това пациентката беше оперирана в планов порядък. Лекарите извършиха радикална мастектомия, като при операцията отстраниха лявата гърда заедно с подлежащата мускулатура и  едролобулираната туморна формация с размери  24 / 38/ 40 сантиметра и тегло 3.1 килограма.

Хистологичното изследване показа, че жената е имала доброкачествен тумор (фиброаденом или филоиден цистосарком), който в резултат на  погрешно третиране е  малигнизирал  и е достигнал тези гигантски размери, каза проф. Елена Александрова, началник на Отделението по хирургия на млечната жлеза в  УСБАЛО.  

Тя призовава всички жени с  доброкачествени промени  в млечните жлези  да бъдат изключително отговорни към здравето си и да не се доверяват на нетрадиционни методи на лечение, които могат да костват живота им. 

Още по темата
Осъдиха самозван лекар на 25 години затвор, заразил 100 селяни със СПИН в Камбоджа
Часовник
14:25
Съд в Камбоджа осъди на 25 години затвор самозван лекар, който работел без медицински лиценз и заразил с ХИВ над 100 селяни, използвайки нестерилизирани спринцовки и игли, съобщи Асошиейтед прес....
Напиши коментар »
(1)
1
Добре Е че не си е загубила главата, и може ли да познайте на кой ще я присадят А от първи път.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
През следващите две седмици преминавате през своеобразен кръстопът, малка криза, която променя условията на живот или вашето отношение към него. Това засяга в по-голяма степен мартенските Овни и родените в началото на април. Пикът на така формираната тенденция в живота ви съвпада с дните на пълнолуние. След него мнозина ще забележат, че животът им тече по малко по-друг начин. Или нещо се е случило в семейството, или длъжността ви е променена, или се е обновило имуществото ви. Каквото и да е, за вас сега е важно да запазите лицето и репутацията си.
ВИП рожденици
Бранимира Антонова
Бранимира Антонова
първата "Мис България" (1967 г.)
Явор Хайтов
Явор Хайтов
политик
Става на: 48 години

Един се прибира след полунощ пиян до откат. Жена му го почва от вратата:
– Колко пъти трябва да ти повторя, че не бива да пиеш повече от две бири и да се прибираш след десет часа?!
– Ама сериозно, ти така ли ми каза? Явно пак всичко съм объркал…