УЖАС! Оставаме без хирурзи до 5 години

Само в ПИК
УЖАС! Оставаме без хирурзи до 5 години
Автор: ПИК
Дата
Дата
8065
Коментари
9
УЖАС! Оставаме без хирурзи до 5 години

Броят на завършилите медицина почти съвпада с напускащите страната. Ако лекарите продължат да заминават със същия темп, до пет години у нас няма да има педиатри, хирурзи и анестезиолози. Намерение да напуснат България са заявили над 500 медици, като са поискали сертификат за работа в чужбина от Българския лекарски съюз.

Към чужбина са се отправили и специалисти, които доскоро намираха добра реализация в България - като акушер-гинеколози и офталмолози. Най-предпочитаните държави отново са Германия и Великобритания, но през 2017-а повече медици са се отправили към скандинавските държави. Български лекари са заминали дори в Япония, Австралия и Нигерия.

Напиши коментар »
(9)
1
В България хирурзите се упражняват върху нас. България се превърна в касапница. Да те е страх да отидеш на лекар. Изведнъж от нещо безобидно те насочват към операция, без да има доказана нужда от това, защото САМО ОТ ОПЕРАЦИИТЕ СЕ ПЕЧЕЛИ. Има нещо тотално объркано в нашето здравеопазване и се е превърнало в здравеунищожение. Не съм черногледа, ако някой си го е помислил. Лекарите се упражниха върху баща ми и го ослепиха. Упражниха се върху майка ми и я унищожиха, Упражниха се върху мен и слава Богу , след като ме съсипаха с излишни операции и последващи процедури, въпреки тях още живея. Докога- само БОГ знае.
2
A na kartata BG.
3
А патологоанатоми и съдебни лекари и сега няма,няма и да има.Повече от половината от тях са работещи пенсионери.Но кой ли е го еня за това,след като няма далаверка.Ало,умните,събудете се!
4
То май до 5 години ще останат само избирателите на ГЕРБ : цигани,роми и мангали.
5
след 5 години ще останем БЕ8 Българи
6
Незаменими хора няма ...Тия приказки са ясни за напускането на държавата. и изобщо не са верни. Пропаганда и нищо повече. 99 % бачкат като едни санитари и нищо повече. Като цяло оперативните дейности за тези персони са ЕЛЕМЕНТАРЕН ТИП ДЕЙНОСТ. Колкото повече се махат толкова по добре. Като се върнат обаче - НИКАКВО ПРИЕМАНЕ ЗА РАБОТА В ЗДРАВНО ЗАВЕДЕНИЕ
7
Е АКО БЕХТЕ ЖУРНАЛИСТИ А НЕ ТОЛУМИ ЩЕХТЕ ДА ИЗВАДИТЕ ТИКВАТА КАК ОБЕЩАВАШЕ ПРЕДИ ВРЕМЕ ДА ИЗНАСЯ ЛЕКАРИ В НЕКВА АРАБСКА ДЪРЖАВА ТАМ БЕШЕ НАПОСЕЩЕНИЕ
8
Е,какво предлагате всичщи плюещи лекарите?В която и държава да отидете няма лекар,на който можете да посегнете.Я да видим тумбите,каито са закриляни от Хелзинския комитет,кой ще ги лекува?
9
Ще дойдат индийци китайци филипинци и други дори и от Европа на които Бг им харесва и то много А българските като поработят с чуждите претенциозни пенсионери ще си мечтаят за бабите български и дядовци дето само изпълняват плащат и носят домати от градините Тогава ще искат да се върнат ,но ние българите ще сме разбрали че чуждите са по малко алчни и по човечни
Вашето мнение
Код за сигурност:
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Очертават се сериозни недоразумения в интимните отношения, които изтласкват всичко друго на заден план през следващите седем дни. Пазете се от настинки и вируси, периодът е рисков за здравето ви. Имате планове в събота, но те се променят в движение. Това ще ви изнервя, а потърпевши са най-близките ви хора. Делови партньори и сътрудници ви изненадват с бързите си реакции в понеделник. Постарайте се да бъдете и вие на ниво. Внимавайте да не бъдете прекалено разточителни с парите, задават се неотложни плащания. Харчете разумно, защото по празниците ще се докарате до фалит.
ВИП рожденици
Астор
Астор
илюзионист, носител на „Оскар” за магическо изкуство
Става на: 74 години
Иван Портних
Иван Портних
кмет на Варна
Става на: 41 години

Гид по време на туристическа обиколка в Скопие:
– Внимание, това е фонтан от ХVII век, а зад него се строи храм, който ще е от VIII век.