Бомба

УЖАС! Призрачен град се появи над село

Само в ПИК
УЖАС! Призрачен град се появи над село
Автор: ПИК
Дата
Дата
11685
Коментари
0
УЖАС! Призрачен град се появи над село

Призрачен град се появи над нигерийското село Дудал. Жителите наблюдавали от земята небесното царство, огряно от светлини, виждали как се движат автомобили, чували и шума от двигателите им, съобщава esoreiter.ru.

Летци виждали подобни небесни градове и на други части от света, но се страхували да разказват за това, за да не ги помислят за луди.

През 1988, когато чилийски самолет летял над гориста местност, изведнъж пилотът забелязал приказно красив град. Той помислил, че е туристическият град Антофагаста, но когато се свързал с диспечерската служба за потвърждение, се оказало, че самолетът се движи по правилния курс и под тях няма град, а само гора.

Напиши коментар »
(0)
Вашето мнение
Код за сигурност:
За кого бихте гласували, ако днес се проведат парламентарни избори?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Част от делата, които сте започнали, са подложени на сериозни изпитания през следващите седем дни. Обстоятелствата в петък ви принуждават да се оттеглите или временно да спрете развитието на някои детайли. Не го приемайте трагично, нищо лошо няма да ви се случи. Може да ви върви в хазартните игри в неделя. Затова пък в личния живот има проблем, който упорито не можете да решите. Може би трябва да приложите съвсем различен подход и тогава да погледнете на ситуацията от друг ъгъл. Неразбирателствата с половинката ви се проточват твърде дълго. Възможни са раздели.
ВИП рожденици
Димитър Костов
Димитър Костов
бивш финансов министър
Става на: 60 години

Иванчо пита вкъщи:

- Тате, как разговарят змиите?

Бащата поглежда тъщата и подхвърля:

- Защо мълчиш? Детето се интересува!