Бомба

УЖАС! Призрачен град се появи над село

Само в ПИК
УЖАС! Призрачен град се появи над село
Автор: ПИК
Дата
Дата
12000
Коментари
0
УЖАС! Призрачен град се появи над село

Призрачен град се появи над нигерийското село Дудал. Жителите наблюдавали от земята небесното царство, огряно от светлини, виждали как се движат автомобили, чували и шума от двигателите им, съобщава esoreiter.ru.

Летци виждали подобни небесни градове и на други части от света, но се страхували да разказват за това, за да не ги помислят за луди.

През 1988, когато чилийски самолет летял над гориста местност, изведнъж пилотът забелязал приказно красив град. Той помислил, че е туристическият град Антофагаста, но когато се свързал с диспечерската служба за потвърждение, се оказало, че самолетът се движи по правилния курс и под тях няма град, а само гора.

Напиши коментар »
(0)
Вашето мнение
Код за сигурност:
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
През следващите две седмици преминавате през своеобразен кръстопът, малка криза, която променя условията на живот или вашето отношение към него. Това засяга в по-голяма степен мартенските Овни и родените в началото на април. Пикът на така формираната тенденция в живота ви съвпада с дните на пълнолуние. След него мнозина ще забележат, че животът им тече по малко по-друг начин. Или нещо се е случило в семейството, или длъжността ви е променена, или се е обновило имуществото ви. Каквото и да е, за вас сега е важно да запазите лицето и репутацията си.
ВИП рожденици
ген.-майор Кирил Радев
ген.-майор Кирил Радев
бивш шеф на НСБОП
Става на: 64 години
Светла Петрова
Светла Петрова
журналистка и тв водеща

В автосервиз докарват силно катастрофирала кола. Шофьорът пита монтьора:

- Прощавайте, може ли да се направи нещо с тази кола?

- Естествено! Трябва да й се свали предната и задната броня и между тях да се сложи нова кола…