Ужас! Рецидивист инквизира семейство за 25 лeва

ЧАС ПИК

Ужас! Рецидивист инквизира семейство за 25 лeва

3394
на 29.05.2015
Ужас! Рецидивист инквизира семейство за 25 лeва
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Рецидивист с 13 присъди отива за още 15 г. в затвора при първоначален строг режим след зверска гавра с възрастно семейство в русенското село Бистренци.

препоръчано

Окръжният съд в крайдунавския град призна за виновен Красимир Христов /31 г./ в опит за изнасилване и блудство, грабеж на 25 лв. и лишаване от свобода на мъж и жена.

Насилникът се призна за виновен и поиска делото да се гледа по съкратената процедура, за да получи по-лека присъда, пише "Труд". Той може да я обжалва пред Великотърновския апелативен съд (ВТАС).

Жертвите не присъстваха в съдебната зала, а прокурорът по делото се отказа да опише шокиращите подробности по случая. През февруари т.г., бандитът нахълтал в къщата и пребил от бой стопанина, като му счупил лявата ръка. После го завързал в мазата и започнал да се гаври пред очите му с 64-годишната му съпруга. Накрая я завързал за легло в стаята, взел намерените 25 лв. и се прибрал да спи у дома си.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Стрелците влизат в конфликт с шефа, Везните - в отлично настроение в офиса ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Стрелците влизат в конфликт с шефа, Везните - в отлично настроение в офиса
ПИК TV x
СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ! 20 барети охранявали денонощно бившия шеф на МВР Иван Демерджиев. Съпровождали го дори до... СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ! 20 барети охранявали денонощно бившия шеф на МВР Иван Демерджиев. Съпровождали го дори до...
ново
Днес: 9
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК