УЖАС! Родители водят бебето си на разходка, а малко по-късно то умира в страшни мъки в болница

Само в ПИК
УЖАС! Родители водят бебето си на разходка, а малко по-късно то умира в страшни мъки в болница
Автор: ПИК
Дата
Дата
14181
Коментари
3
УЖАС! Родители водят бебето си на разходка, а малко по-късно то умира в страшни мъки в болница

Бебе е починало при странни обстоятелства в Русе. За това разкрива жена от болницата, която била заедно с детето си в новото детско отделение на здравното заведение в града, цитирана от Дунав мост. В. Й. разказва, че бебенцето починало миналата нощ към 3.30 часа. Било на възраст около година и половина.

Публикуваме разказа на В. без редакторска намеса: "Тази нощ е влязло дете в критично състояние, на година и половина, момиченце. През деня са били на разходка и детето повърнало, вдигнало температура. Довели го тук за преглед. Докторите са им казали, че е желателно до бъдат приети, но родителите подписали декларация за отказ. И си тръгнали. И така... към 00 ч го докарали пак, пуснали всички изследвания. Имало висока кръвна захар, детето не е пишкало.

А ако му сложат глюкоза, ще вдигне захарта. Та с вода било молено да пие. И така, кислородни маски, всичко необходимо, докато изведнъж започнали да го губят и въпреки сърдечните масажи....... почина в 3:30. Цялото отделение беше оглушено от силния рев на бащата и майката. Майката се обвиняваше, че не е останала. Другата рода обаче дойде и почна лекарите да обвинява. И така... престоя трупчето 2 часа и беше смъкнато в моргата. Не са желали аутопсия. Ревът на бащата беше толкова силен... беше ужасяващо.

Все едно сънуваш и изживях болката му. Отделението няма и месец откакто е отворено... Според мен може да се каже на кмета да се направи СПЕШЕН кабинет НАПЪЛНО оборудван с всичко, за кардиограма до електрошок, защото може би, ако е имало под ръка, щеше да е по-добре. Просто да има една стая, в която да е всичката апаратура с поне две легла за такива критични случаи. Защото абокатът понякога и вливките не вършат чудеса... Момиченце беше детенцето... лека му пръст. Та това е първият смъртен случай... Настръхвам като се сетя. То целият хирургичен блок ги чу бащата и майката. Всичко беше отворено, врати, прозорци... кошмар!"

Още по темата
АБСУРД! Апаратура за милиони събира прах в болница в Русе
Часовник
08:54
Животоспасяваща апаратура за над един милион лева събира прах в болницата в Русe, а данъкоплатците плащат ежемесечно по 5000 лева за поддържането й. Парадоксът – министерството харчи пари за...
Напиши коментар »
(3)
1
Цигани, все накой им е виновен, пазете се да не ви пребият мангалопитеците.
2
от небето ли са паднали проблемите на това малко ангелче, или вече е родено с тях? Докога ще се заблуждаваме, че са виновни лекарите, които не са го спасили? Виновни има. И това са тези, които носят отговорност за безпроблемната бременност на майката. И държавата, която не се замисля над това, че днешните деца утре ще стават родители и от тяхното здраве зависи здравето на бъдещите поколения и нацията като цяло.
3
Господ да пази малките сльнчица на Бьлгария.Нашето бьдеште.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Преминавате кризисни моменти в работата си и разбирате кои са истинските ви приятели. Ангажирани сте с реализацията на работен план в петък. Некоректността на колега може да ви изненада, но това не е повод за тревоги. Настроението ви е променливо в събота и неделя. Изпитвате неудовлетворение от своя партньор или просто не знаете как да му покажете своите желания. Говорете, това е тайната на взаимоотношенията. Имате твърдото желание да наложите позициите си във вторник. Няма да се откажете от тях, както и да ви убеждават. Бъдете упорити, това поне го умеете перфектно.
ВИП рожденици
д-р Петър Москов
д-р Петър Москов
бивш министър на здравеопазването
Става на: 47 години
Марин Райков
Марин Райков
дипломат, бивш служебен премиер
Става на: 57 години
Мирослав Пашов
Мирослав Пашов
актьор, директор на Театър „Българска армия”
Става на: 60 години
Христо Ковачки
Христо Ковачки
бизнесмен
Става на: 55 години

Мечо Пух отива при Прасчо и му казва: - Искаш ли да отворим заедно търговска фирма? - И какво ще правим - ще продаваме мед ли? - Не, ще купуваме мед, а ще продаваме свинско.