Ужас! Стрелецът от Лас Вегас е притежавал над 30 огнестрелни оръжия

Само в ПИК
Ужас! Стрелецът от Лас Вегас е притежавал над 30 огнестрелни оръжия
Автор: ПИК
Дата
Дата
1431
Коментари
0
Ужас! Стрелецът от Лас Вегас е притежавал над 30 огнестрелни оръжия

Нападателят от Лас Вегас Стивън Падок е притежавал повече от 30 огнестрелни оръжия и е донесъл в хотелската си стая поне десет, с които е осъществил най-смъртоносния масов разстрел в модерната история на САЩ, предава американският новинарски канал Fox News, цитиран от Фокус.

Според източник от полицията, Падок е имал конвертиран, напълно автоматичен автомат AR-15 с висококапацитетни пълнители. Притежанието на подобно оръжие предполага, че Падок е преминал поне няколко проверки от ФБР.

Източникът твърди, че полицията е открила между 11 и 15 огнестрелни оръжия в хотелската стая. Всички те са били с калибър .308 или .223.

Докато кънтри звездата Джейсън Алдийн беше на сцената в неделя вечерта (американско време), Стивън Падок откри огън от хотел Мандалей Бей и Казино, на отсрещната страна на улицата.

По последни данни жертвите настрелеца са 59, а ранените – 527.

Напиши коментар »
(0)
Вашето мнение
Код за сигурност:
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Преминавате кризисни моменти в работата си и разбирате кои са истинските ви приятели. Ангажирани сте с реализацията на работен план в петък. Некоректността на колега може да ви изненада, но това не е повод за тревоги. Настроението ви е променливо в събота и неделя. Изпитвате неудовлетворение от своя партньор или просто не знаете как да му покажете своите желания. Говорете, това е тайната на взаимоотношенията. Имате твърдото желание да наложите позициите си във вторник. Няма да се откажете от тях, както и да ви убеждават. Бъдете упорити, това поне го умеете перфектно.
ВИП рожденици
Нидал Алгафари
Нидал Алгафари
режисьор, продуцент
Става на: 52 години
Светослав Гаврийски
Светослав Гаврийски
финансист, бивш управител на БНБ и министър на финансите
Става на: 69 години

Един мъж отива при врачка, а тя му казва:
– Вие сте женен, в заможно семейство с две деца.
– Грешите. Имам три деца.
– Вие грешите.