Ужас! Труп на жена изплува от устието на река Лом

ЧАС ПИК

Ужас! Труп на жена изплува от устието на река Лом

47506
на 14.09.2014
Ужас! Труп на жена изплува от устието на река Лом
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Труп на възрастна жена е изваден в петък вечерта от устието на река Лом, в близост да лимана на пристанището, съобщиха от полицията.

препоръчано

Случайни хора забелязали тялото във водата и подали сигнал на 112.

От там пратили водолази. Момчетата измъкнали трупа на бабата. В масивите на полицията обаче нямало данни за изчезнала възрастна жена, съобщи "Конкурент".

Късно вечерта в районното се появило семейство от ломския квартал „Младеново”. Хората искали да подадат сигнал, че 90-годишната им баба Невена И. е изчезнала. Семейството живее в къща на метри от река Лом. Полицаите им съобщили за трупа, хората разпознали мъртвата и така се установило, че удавената е баба Невена.

Според близките й тя страдала от склероза. Семейството предполага, че може да не е знаела точно какво прави и така да е попаднала в река Лом. Те обаче допускат, че е възможно бабата съвсем съзнатеелно да е сложила край на живота си. 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени
ПИК TV x
Виктор Димчев с убийствен сценарий пред ПИК TV: Тримата големи трябва да се разберат или приключва парламентарната република. Реална е заплахата от... (ВИДЕО) Виктор Димчев с убийствен сценарий пред ПИК TV: Тримата големи трябва да се разберат или приключва парламентарната република. Реална е заплахата от... (ВИДЕО)
ново
Днес: 73
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК