Ужас! 4-годишният Яни изпаднал от колата, докато тя се търкаляла по дерето

ЧАС ПИК

Ужас! 4-годишният Яни изпаднал от колата, докато тя се търкаляла по дерето

9113
на 14.09.2014
Ужас! 4-годишният Яни изпаднал от колата, докато тя се търкаляла по дерето
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Загиналият 4-годишен Яни е изпаднал от колата, докато тя се търкаляла по дерето.

препоръчано

Припомняме, че автомобилът, който е управляван от пиян шофьор и катастрофира край Благоевград, се е преобръщал над 100 метра по склона на дерето.

Инцидентът е станал снощи около 23.30 часа на пътя между Благоевград и село Делвино. 33-годишният водач от Габрово изгубил контрол над управлявания лек автомобил "Ауди". 

 При полета от автомобила е изпаднало возещото се в него 4-годишно момченце, което е издъхнало на място. Останалите спътници - 37-годишна жена от Благоевград и 14-годишно момиче от село Изгрев, са приети в болница с леки наранявания и без опасност за живота.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Хороскоп на Алена за последния ден на юни - Раците да не се товарят с работа, Везните да избягват нови запознанства САМО В ПИК! Хороскоп на Алена за последния ден на юни - Раците да не се товарят с работа, Везните да избягват нови запознанства
ПИК TV x
СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ! 20 барети охранявали денонощно бившия шеф на МВР Иван Демерджиев. Съпровождали го дори до... СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ! 20 барети охранявали денонощно бившия шеф на МВР Иван Демерджиев. Съпровождали го дори до...
ново
Днес: 54
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК