Уникално! Възпяха „дружбата” между Путин и Тръмп в кънтри парче (ВИДЕО)

ПИК TV

Уникално! Възпяха „дружбата” между Путин и Тръмп в кънтри парче (ВИДЕО)

14316
на 18.11.2016
Уникално! Възпяха „дружбата” между Путин и Тръмп в кънтри парче (ВИДЕО)
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

След телефонния разговор между руския президент Владимир Путин и новоизбраният американски лидер Доналд Тръмп се появи и първата песен в стил кънтри, която възпя очакваната от мнозина „дружба” между двамата, пише „Дейли мейл”.  Само че в клипа Путин е представен като „алфа-самец”, а Тръмп свири втора цигулка.

препоръчано

Това се вижда особено ясно в края на клипа, когато Путин разрошва знаменитата прическа на Тръмп. В текста се казва, че руският лидер е „истински мъжага”, с всички необходими атрибути за това, той може с голи ръце да победи мечки и демони.

Като цяло, песента напомня, че да се „дружи с Путин е опасно”, той може да си съдере задника и никога не се предава. Автор на клипа е 30-годишен руски музикант, който по външност много напомня новоизбраният американски президент. Той обаче е създал парчето с помощта на свой приятел от САЩ, но не споменава името му.

 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 16 май - Скорпионите са във върховата си форма, Водолеите да не се вживяват в личните си проблеми САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 16 май - Скорпионите са във върховата си форма, Водолеите да не се вживяват в личните си проблеми
ПИК TV x
САМО В ПИК TV! Борисов с първи думи за катастрофата с Кирил Петков (ВИДЕО) САМО В ПИК TV! Борисов с първи думи за катастрофата с Кирил Петков (ВИДЕО)
ново
Днес: 4
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК