Уникално точен египетски хороскоп според датата на раждане – вижте какъв е характерът ви

Евъргрийн

Уникално точен египетски хороскоп според датата на раждане – вижте какъв е характерът ви

1386778
на 13.01.2018
Уникално точен египетски хороскоп според датата на раждане – вижте какъв е характерът ви
Автор:   ПИК

Тук можеш да откриеш игрите на efbet, в които се крие Extra Bonus (18+)

Ако искате да разберете каква е една жена, питайте я за датата й на раждане. И по-конкретно – за деня! Защото това може да ви разкрие много повече, отколкото очаквате. Зависимостта между деня от месеца на раждане и личността е открита още в древността от египтяните и е поразително точнa. Можете да се убедите и сами в това. Вижте каква е жената според деня, в който е родена!

препоръчано

 

1. Ако сред многобройна тълпа само едно момиче привлече погледа ви и необяснимо защо не можете да го откъснете от нея, най-вероятно тя е родена на 1-ви! Безспорни лидери, с много силна воля и голямо самочувствие, което обаче е добре подплатено.

Тези жени винаги имат супер оригинални решения и подходи, които в повечето случаи се оказват и доста точни. Освен това са много енергични. Няма да хабят време и усилия върху всеки един детайл. Те действат със замах!

В любовта често изглеждат по-студени, но това е само маска. Отвътре им ври и кипи от емоции, просто не смятат за нужно да ги разкриват пред всеки.

2. Тези момичета са много емоционални и още повече добронамерени. Обичат да общуват и обикновено са заобиколени от истински приятели. Най-ценната им черта е тяхната директност и коректност. Те няма да заплетат интриги и няма да говорят зад гърба ви.

Понякога се случва да ги разтресат нервите и да избухнат, но винаги си имат основателна причина. Най-вероятно сте ги засегнали по достойнство, обвинили сте ги несправедливо или сте ги предали по някакъв начин.

В любовта често се чувстват самотни, дори когато са обвързани. Причината за това е романтичната им натура и доброто им сърце. Те имат истински и чисти представи за любовта, които не всеки мъж може да покрие.

3. Момичетата, родени на 3-ти, имат едно супер похвално качество и това е винаги да бъдат себе си. Изобщо не очаквайте от тях да ви се преструват, подмазват или каквото и да е подобно лицемерно поведение. Разбира се, те са доста добре възпитани, но не бъркайте възпитанието с поза!

По принцип на тях им е заложено да бъдат известни. Отлично ще се развиват в шоубизнеса и журналистиката. В любовта са нежни и любящи, но понякога прекалено чувствителни. Това, което никога няма да простят е предателството.

4. Момичетата, родени на 4-ти, сигурно са най-отговорните и дисциплинирани дами. Именно затова ще се реализират успешно като управители и мениджъри. Решат ли нещо, стават безкрайно упорити. Те са пример, от който можем само да се учим.

В любовта също обичат всичко да е точно и ясно. Ако си мислите да им правите номера или да ги разигравате, много скоро ще им видите гърба. И обратното – ако се държите уважително и открито с тях, те ще ви покажат всички измерения на щастието.

5. Талантливи, креативни, винаги с готово решение, но и много наивни! Не веднъж са били предавани и използвани и то точно от хората, от които не са очаквали подобно нещо.

Странно е как бързият им ум се преплита с утопичните им желания и представи. Но, ако се замислим, това ги прави толкова неповторими. Ако един мъж съумее да оцени пъргавата мисъл в комбинация с добронамереност и чисто сърце, ще разбере, какъв късмет има с такава уникална жена.

6. Жените, родени на 6-ти, са много грижовни и стриктни. На тях може да се разчита, стига обаче да сте спечелили доверието им. Защото си падат и малко мнителни. Което може би не е толкова лошо, имайки предвид недобронамереността на доста хора.

 

В любовта са верни и склонни към компромиси партньори. Имат си своите горчиви опити, но поне се учат от грешките си. Рядко избухват, но пък за сметка на това, този гняв ще ви държи дълго време влага. Това, което никога няма да простят, е лъжата.

7. Силна чувствителност, прикрита зад железен перфекционизъм. Така можем да опишем дамите, родени на 7-ми. Те са създадени да ръководят, защото са аналитични и знаят как да разделят професионалното от личното.

Не допускат току-така всеки близо до себе си. По-скоро ще ви подложат на няколко „изпитания“, за да се уверят в искреността на намеренията ви. В любовта не се раздават докрай, но това ги прави страшно интересни. Ако случайно попаднат на скучен партньор, няма да го търпят особено дълго.

Помислете си добре, преди да им скроите кофти номер, защото решат ли да ви отмъстят, са способни да ви сринат със земята. Тези дами са доста способни и добре осъзнават това. Не се задоволяват с посредствени неща и постоянно търсят начин да се развиват. Което е чудесно, защото често жънат успех след успех. Само че за сметка на времето си за близките хора!

8. Те трябва да помислят добре как да си направят баланса така, че да не страдат хората, които обичат. Желанието им за самостоятелност е завидно, но с нея обикновено върви и самотата. Но в крайна сметка, ако така се чувствате пълноценни и удовлетворени, значи всичко е наред.

В любовта не позволяват да им се налагат и не търпят мъже, които ограничават свободата им. Както и такива, които си позволяват грубо и неуважително отношение.

9. Жените, родени на 9-ти, са състрадателни, толерантни и отворени към нуждите на хората. Те ще се развиват чудесно в хуманитарните сфери. Умеят да се сработват и не само – страхотни са в мотивирането!

Всъщност, мъжете, които имат такива жени до себе си, трябва много да се радват. Защото от тях ще срещнат нужното разбиране и опора. С едно-единствено условие – никога да не спират да показват уважението си към неповторимата им същност.

10. Независими мацки с високо самочувствие и завиден интелект. Те винаги стрелят в десетката! Ще е добре да се вслушвате в съветите и насоките им, защото са много предвидливи и аналитични.

Желанието им да помагат на другите често води до каша в собствения им живот, но те винаги намират начин да го подредят. При това светкавично бързо! В любовта са постоянни, само когато са с подходящ партньор.

11. Тези момичета са абсолютни идеалисти. По-скоро мечтателки, отколкото изпълнителки. Добрички, но не наивни, хапливи, но не и злобни. Мъжете трябва да са особено внимателни с техния магнетизъм. Защото тези мацки могат само с поглед да получат това, което искат!

Не се поддават лесно на команди, дори, когато са част от професионалните им задължения. Не, че няма да си свършат работата, но ще вложат нещо уникално от себе си. Такива са си – оставят следи във всичко, до което се докоснат!

12. Животът на жените, родени на 12-ти, никога не е в права линия. Те или са на върха, или на дъното, но стигнат ли го, се изправят и с нови сили продължават напред! Искат или всичко, или нищо. И в любовта са така – или ще дадат много от себе си, или няма да си мръднат пръста. Особено, ако са разбрали, че даденият мъж не го заслужава.

Ако искате динамично и емоционално ежедневие, значи трябва да стоите близо до такава жена. С нея ще откриете нови и интересни страни на живота. Само че трябва да се въоръжите с много енергия и ентусиазъм, защото на нейното темпо трудно се издържа.

13. Тези жени са трудолюбиви, с интересни идеи и стратегически планове. Освен това имат вроден чар, с който разтопяват мъжките сърца. Което често им навлича завистта на околните.

Това е и тяхната най-голяма болка – злобата, която не са заслужили! Въпреки добрите си намерения, все ще се яви някоя комплексирана личност, която ще се постарае да ги изложи или да им се присмее. Затова нашият съвет е да не се доверяват на всеки срещнат!

14. Тези момичета са с остър и аналитичен ум. На тях им трябва постоянно разнообразие, защото бързо се отегчават. Няма да е лесно на мъжа до тях да бъде постоянно интересен, но пък успее ли да го направи, ще се радва на невероятна, любяща жена.

Понякога са склонни да бягат от отговорност и да не признават грешките си. Но това е само за пред хората! Вътрешно те отлично са осъзнали неправилната си постъпка и ще се постараят да не я повторят. Затова не е нужно постоянно да им натяквате каквото и да било. Така само ще ги отблъснете от себе си!

15. Жените, родени на 15-ти, си падат домошарки. Не, че не обичат да се забавляват, просто най-добре си се чувстват вкъщи. Стремят се да поддържат хармония в отношенията си с останалите и обикновено успяват.

Що се отнася до интимния им живот, те са истински съкровища, защото се раздават без да изискват кой знае колко. Само нежност и разбиране. Освен това ще осигурят неповторим уют на човека до себе си. И той трябва да е абсолютен глупак, ако не направи всичко възможно да задържи такова момиче.

16. Момичетата, родени на 16-ти, са супер забавни и чаровни. Дайте им купони и нощен живот – таka се чувстват най-добре.

Около тях винаги има тълпа от мъже, но малко са тези, които остават за дълго в живота им. Тези момичета не се обвързват лесно. Те са специални и добре го знаят. Затова не си и мислете, че ще отворят сърцето си за първия срещнат.

Когато все пак създадат връзка, си падат малко инатливи. Не са склонни на компромиси и държат да става на тяхното. Но пък от друга страна точно това ги прави толкова неповторими – фактът, че имат собствено мнение и не се страхуват да го отстояват.

17. Тези жени са родени с късмет! Трябва по-често да играят на лотария и подобни такива. Но най-интересното при тях е, че са едновременно етични и хитри! Или с други думи, така ще извъртят нещата, че ще ви накарат да действате в техен интерес, но няма да ви въртят номера зад гърба.

Много искат верен партньор до себе си, но страхът да не бъдат наранени често ги кара да отблъскват мъжете. Затова, ако сте влюбен в такова момиче, не се отказвайте бързо от нея! Докажете й, че може да разчита на вас и чувствата ви са истински. Със сигурност след време няма да съжалявате!

18. Щедри, състрадателни и толерантни момичета, които сякаш заразяват околните с доброта! Те са приятели в истинския смисъл на думата – винаги готови да помогнат и директни до край.

За мъжете в живота си също се раздават. Макар да са имали не едно разочарование, те не спират да вярват в истинската любов. Затова бъдете мили и нежни с тях, защото в днешно време те са изключително ценни личности!

19. Тези жени са много емоционални и романтични. Бързо се сприятеляват и хората ги харесват. Случва се да избухнат, но това става само, когато са силно обидени.

20. Жените, родени на 20-ти, имат нужда да обичат и да бъдат обичани. Предателството или обидата от интимния им партньор за тях е нещо опустошително. Те са крехки и раними, затова трябва да се отнасяте внимателно към тях. Което ще е добре и за вас, защото, ако се държите така, те ще ви дарят с цялото щастие на земята.

Тези жени са много емоционални и романтични. Бързо се сприятеляват и хората ги харесват. Случва се да избухнат, но това става само, когато са силно обидени.

21. Тези момичета са изключително енергични и действат бързо. Ако вие сте още на първата задача, жената, родена на 21-ви, вече е свършила своите и чаровно ви пита дали имате нужда от помощ.

И като казахме чаровно, трябва да ви предупредим за опасния чар на тези мацки! Те могат да са доста убедителни и уж невинно да ви карат да им играете по свирката. Всеки мъж, който е бил допуснат до интимното им пространство, после не му се е искало да си тръгва от там. Ако пък го направи, често ще си спомня за вълнуващите моменти с това невероятно момиче.

22. Тези жени обикновено са смятани за студени и резки. Но трябва да знаете, че ви повишават тон или се държат по-грубо, защото сте се отнесли нехайно към поетите си ангажименти. Или сте изказали безпочвено мнение. Те много се дразнят, когато някой им дрънка празни приказки.

Жените, родени на 22-ри, обичат да има напрежение и тръпка. Тях това ги зарежда. Обичат да организират, ръководят и да се доказват, справяйки се с „невъзможни“ задачи. В любовта също са практични – дават, но искат и да получават. Няма да си затворят очите за грешките на партньора си. Те смятат, че е по-редно да му кажат в очите какво мислят, вместо да си бършат сълзите самотно в ъгъла.

23. Ако искате животът ви да бъде интересен и различен, стойте близо до жена, родена на 23-ти. Тя е толкова талантлива и многообразна, че няма да можете да се откъснете от нея. И точно, когато сте решили, че вече я познавате добре, тя ще ви изненада с нещо ново.

За нея любовта е нещо забавно и приятно. Тя не може да си представи, че това възвишено чувство може да се свързва с рутина и мълчание. Така че, имайте си едно наум, ако споделяте живота й! Допуснете ли връзката ви да влезе в коловоз, тя много бързо ще ви смени с някой по-интересен мъж.

24. Родените на 24-ти имат голям капацитет да ръководят и да решават проблеми. Това се дължи на супер точната им преценка, както за хората, така и за ситуациите. Те не се страхуват да поемат отговорност за действията си. А и няма защо, тъй като в повечето случаи постъпват правилно.

Да бъдеш с такава жена е приятно, но и задължаващо. Тя е висока топка и мъжът до нея винаги трябва да е на ниво. В противен случай тя ще започне да усеща, че заслужава нещо по-добро. И е въпрос на съвсем малко време да го намери!

25. Тези жени са умни, рационални и следват желязната логика. Така че ще ви е трудно да ги излъжете или подведете в каквото и да било. Не се сприятеляват лесно, затова имат малко, но пък наистина верни приятели.

И в любовта са така! Трудно ще ги спечелите, но ако успеете, те ще ви обичат докрай! Просто са предпазливи и може би с право. Иначе са с големи сърца и не биха навредили умишлено. Е, добре де, освен, ако не сте ги настъпили жестоко. Тогава със сигурност ще усетите какво е истински гняв.

26. Страшно амбициозни и дипломатични дами! Които обаче рядко ще признаят грешките си. По-скоро ще ви убедят, че те са постъпили правилно, но заради действията на трето лице се е получило така. Не им се сърдете! За сметка на това те имат безброй други качества, с които превъзхождат останалите жени.

Едно от тях е комбинацията от сила и усет към детайлите. Което ще рече, че ако имате такава жена до себе си, тя ще ви кара да се чувствате като истински мъж. И същевременно с това, ще ви бъде добър партньор, на когото може да се разчита. Ще се старае нищо да не ви липсва и ще ви уважава. Вие от своя страна ще трябва да й показвате колко много цените факта, че си имате необикновена и достойна любима.

27. Жените, родени на 27-ми, са едни от малкото, които ще пренебрегнат себе си в името на хората, които обичат. Това ги прави безценни приятели и половинки! Затова всички вие, които имате до себе си такава жена, трябва да си я пазите и гледате като съкровище! А също така и да се грижите да си почива повече и да обръща внимание и на собствените си нужди.

Друго, характерно за тези дами е щедростта, милосърдието, чистите чувства и искрената любов. Те ненавиждат грубите прояви и егоизма. И все пак, когато се сблъскат с такива хора, ще се стараят да им покажат добрата страна на човешките отношения, вместо да ги подминат

28. Родените на 28-ми са по-скоро властни и силни дами. Може да се дразните, че ви се бъркат в живота, но нашият съвет е да слушате какво ви говорят! Защото те са и аналитични, и интуитивни!

В любовта обичат да доминират и трудно биха допуснали някой да ги разиграва. А дори и да се случи, това е само временен етап. За тях достойнството и себеуважението са по важни от всякакви други романтични чувства.

29. Дамите, родени на 29-ти, са идеалистки! Творчески и чувствителни натури, които вярват във вечната любов и доброто. Макар понякога да ви изглеждат и прекалено наивни, това не е точно така. Те просто търсят позитивната страна на нещата. Което може би всеки от нас трябва по-често да прави.

Когато са влюбени, тези жени са способни на всичко за своя мъж. Ще се борят за него, ще го разбират, ще го даряват с нежност и внимание. Това, с което той трябва да внимава, е да не злоупотребява с чувствата им. Защото те може много да търпят, но писне ли им, няма връщане назад!

30. Най-силната способност на тези дами е умението им да се изразяват. Те намират начин да кажат нещата точно така, както трябва да ги чуете. Ако случайно не ги разберете, проблемът си е изцяло ваш! Затова и ще се развиват успешно във всякакви професии, които изискват директна комуникация с хора.

В интимния си живот са изключително изобретателни. От изненадите за половинката, до сексуалните си умения. Може би това е една от причините винаги да са зобиколени от много мъже, които си умират за капка внимание. Питайте и бившите им! Със сигурност повечето от тях съжаляват, че са изпуснали такава жена.

31. Жените, родени на 31-ви, постигат всичко, което са си наумили. Те са въоръжени с търпение, находчивост и остър ум, който им помага да анализират възможните варианти и развития.

Не обичат да са сами. Затова около тях винаги има приятели и рядко са без партньор. Но това, че споделяте леглото им, не е гаранция, че сте се настанили трайно и в сърцето им! Да се спечели любовта на такава жена не е никак лесно. Защото тя знае, че заслужава най-доброто и няма да търпи компромиси със себе си.

 

 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците
ПИК TV x
Топ конституционалистът доц. Борислав Цеков с важни подробности пред ПИК TV: Радев не може да откаже назначаване на министри! Ако никой не иска да бъде служебен премиер, трябва да ни управлява правителството в оставка (ВИДЕО) Топ конституционалистът доц. Борислав Цеков с важни подробности пред ПИК TV: Радев не може да откаже назначаване на министри! Ако никой не иска да бъде служебен премиер, трябва да ни управлява правителството в оставка (ВИДЕО)
ново
Днес: 133
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК