УНИКУМ! Вижте автопарка на Путин (СНИМКИ)

ФОТОГАЛЕРИЯ

УНИКУМ! Вижте автопарка на Путин (СНИМКИ)

30008
на 02.06.2017
УНИКУМ! Вижте автопарка на Путин (СНИМКИ)
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Да гледаш в чуждия джоб е невъзпитано, но в чуждия гараж... В случая ще погледнем в гаража на руския президент Владимир Путин, а повод за това ни дават задължителните годишни декларации на руския политически елит, които са свободни за достъп от всички.

WINBET – Ранно изплащане за брой голове за първи път в България! (18+)

препоръчано

Интересното е, че според официалните данни автопарка на Владимир Владимирович Путин не се е променял от 2008 година. В него има две Волги ГАЗ-21, една "Лада Нива" и прицеп Скиф, произведен през 1987 година - мечтата на съветския турист.

Любопитно за Нива-та е, че въпреки че е наточена с доста екстри, не е нито 21213, нито е Лада 4x4, а е от първите модификации 2121. С една от въпросните Волги пък, Путин вози Джордж Буш-младши преди 12 години.

За тази машина пише на много места, че е произведена през 1956 година, но не е. Произведена е през 1959 година, а втората Волга на Путин е с пет години по-нова. Служебният автомобил на Путин обаче е съвсем друга бира.

Докато чака лимузината от проекта Кортеж да стане готова, Путин използва бронирания Mercedes-Benz S600 Pullman Guard, пише "Факти.бг". В гаража за специално назначение има 11 Pullman-а, но всички те са от модификацията W221, производство 2010 година.

свързани новини

 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Семейни проблеми мъчат Стрелците, Везните - в плен на емоциите ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Семейни проблеми мъчат Стрелците, Везните - в плен на емоциите
ПИК TV x
Виктор Димчев пред ПИК TV: Борисов е преценил, че ППДБ ще са малкото братче на ДПС, а не големият ръжен в ръката на Агата (ВИДЕО) Виктор Димчев пред ПИК TV: Борисов е преценил, че ППДБ ще са малкото братче на ДПС, а не големият ръжен в ръката на Агата (ВИДЕО)
ново
Днес: 6
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК