Уникум! Колоездач 5 седмици с постоянна ерекция!

ЧАС ПИК

Уникум! Колоездач 5 седмици с постоянна ерекция!

12904
на 14.01.2014
Уникум! Колоездач 5 седмици с постоянна ерекция!
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

5 седмици надървен? Не е леко! Питайте жителя на Дъблин Дейвид Морис, професиноален планински катерач и велосипедист.

препоръчано

След като неволно контузил слабините си в рамката на колелото, Дейвид пет седмици поред изпаднал в "приапизъм" - постоянна ерекция.

"Заболяването е изключително рядко, аз лично съм нямал друто в практиката си", твърди професор Милън Транд от университетската клиника в Дъблин.

След пет седмици мъки /а може би и радости?/, пациентът все пак потърсил лекарска помощ при професор Транд. Той извършил двучасова манипулация върху половия му орган със специален гел и платиниеви пластини, поставени върху вените. Чак тогава "страданието" преминало.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - за Телците денят е благоприятен за създаване на семейство, за Лъвовете - за въздържане от изневери САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - за Телците денят е благоприятен за създаване на семейство, за Лъвовете - за въздържане от изневери
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Борисов: При ППДБ всичко е нула, но с 80 процента по-скъпа, каква завладяна държава, то няма какво да завладееш (ОБНОВЕНА/ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV! Борисов: При ППДБ всичко е нула, но с 80 процента по-скъпа, каква завладяна държава, то няма какво да завладееш (ОБНОВЕНА/ВИДЕО)
ново
Днес: 69
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК