ГАЛЕРИЯ ШОУ

УНИКУМ! Малкия Маргин се сродява с руски дипломат - синът му влюбен до уши в сънародничката на Путин

Само в ПИК
УНИКУМ! Малкия Маргин се сродява с руски дипломат - синът му влюбен до уши в сънародничката на Путин
Автор: ПИК
Дата
Дата
23746
Коментари
6
УНИКУМ! Малкия Маргин се сродява с руски дипломат - синът му влюбен до уши в сънародничката на Путин

Рускиня, дъщеря на дипломат, завъртя главата на един от най-богатите наследници у нас - сина на Николай Маринов-Малкия Маргин. 18-годишният младеж, който също се казва Николай, е луд по красавицата и не щади средства, за да я впечатли.

Ники и приятелката му са съученици и като част от обкръжението на милионерския наследник, родителите му вече са се запознали с момичето. 

Съпругата на Малкия Маргин - Мария Цветкова, е одобрила дипломатската щерка като добра партия за сина й. След щателно проучване на семейството й до девето коляно, Николай Маринов също бил доволен от избора на сина си.

Въпреки това, родителите постоянно са нащрек в каква компания се движат децата им и предпочитат младежите да се срещат с приятелите си в дома им в "Бояна". Рускинята често ходела на гости на Ники в палата им в затворения комплекс, където Малкия Маргин винаги я посрещал много топло. 

Къщата им е едно от най-строго охраняваните у нас. Над 20 гарда следят за сигурността, а ток с напрежение 110 волта тече по оградата от ковано желязо, опасваща палата.

Притесненията на Малкия Маргин за наследниците му не са никак без основание. Като един от бившите съдружници на групировката СИК и сочен за наркобос, Николай Маринов има много врагове, пише седмичник.

Още по темата
Сензационно! Ванга към Малкия Маргин: Що пушки, що картечници ми вкарваш тука!
Часовник
10:59
Когато вкарах Малкия Маргин при Ванга, тя се провикна: „Леле, Ангел, що пушки, що картечници тука ми вкаруваш.” Малкия Маргин се стъписа, а тя му вика: „Ти бре, момче, със що...
Напиши коментар »
(6)
2
И тия боклуци ще умрат ! Цял живот живеят в страх.Защото са престъпници!
3
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
4
Тоя мръсник колко хора затри , но и на него ще му се върне . На всяка свиня и идва Коледата . А тая Мара жена му дето го краде и трупа в хралупката за черни дни , и та била одобрила . ! Тия суполи как ще се мъчат и как ще страдат , господ не забравя . Ще има видов ден и за Тях .
5
Боклуците са си боклуци.
6
Разграбиха, земята, изсякоха гората, разграбиха фабрики и заводи а народа оставиха в кофите да рови. Тоз Герберски суджуклия намерил доходоносно направление, без много пот да прави пари за сметка на други крадци, но за радост бе изловен и извън парламента постановен. У нас си е голяма веселба: "Крадецът вика, дръжте крадеца а народецът и в ушите да се к@ еца". В това състояние на колапс и кражба , краля "Слънце" остава незаменим, от близо подкрепя го Цецо Крадецо, Мазното Лиле , Квачка Квачева все бивши, комсомолци, комунисти и отявлени крадци а народът все на дъното стои! Ирландската пастирка в Гърция се скри на Прокопиев айдука дудуци да върти. Въпрос голям пред нас стои, как Винету това позволява тортата в Гърция без него да се раздава? Малеййй, срам и позор, оповестете мистър Даун да вземе да се самосезира и тези мишки да екзекутира! "Професор " Божо от забвение се обажда и на Боко със заден се насажда, с лъжи, пертурбации и високопарни слова с ръце и нокти драпа към държавната софра! Винету от магистралите в политиката влезна и на президента Радев, заби як плесник зад врата. Иззе президентските пълномощия завчас и показа на всички кой е на власт. Сега да видиме Краднелия Сланинова, какво ще рече и каква посока ще даде на президентското си протеже!?! Предполагам всички си спомняте, които са учили разбира се законите за действията на силите и посоките, та така и тук, едни бандити са взели от други бандити, като са си платили на трети бандити да не ги закача главният бандит, но в крайна сметка народът плаща крайната сметка. Да ни е честито другарЕ . Поповете и те да не останат назад, фиктивен бизнес отвориха за да може да крадът! Миряните кучета ги яли, важното е парите да са дали, на поповете в джобовете да звънят а миряните да се чудят как за коричка хляб да заделят! Бандити навсякъде под път и над път, отроците готвят нас в плен да държат. Маргините преди време, Премиерът наш, чукаха по голямото му теме в дригите държави мафия си имат а нашата мафия си има държава!
Вашето мнение
Код за сигурност:
Виж всички най-четени
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Преминавате кризисни моменти в работата си и разбирате кои са истинските ви приятели. Ангажирани сте с реализацията на работен план в петък. Некоректността на колега може да ви изненада, но това не е повод за тревоги. Настроението ви е променливо в събота и неделя. Изпитвате неудовлетворение от своя партньор или просто не знаете как да му покажете своите желания. Говорете, това е тайната на взаимоотношенията. Имате твърдото желание да наложите позициите си във вторник. Няма да се откажете от тях, както и да ви убеждават. Бъдете упорити, това поне го умеете перфектно.
ВИП рожденици
Бони
Бони
фолкпевица
Георги Гергов
Георги Гергов
бизнесмен, политик от БСП
Става на: 61 години
проф. Божидар Манов
проф. Божидар Манов
кинокритик
Става на: 70 години
Христо Тотев
Христо Тотев
кинооператор
Става на: 78 години

Един горещ летен ден дядо Пейо се връща от нивата, седнал в писаната си каруца с впрегнато доресто конче. Дядо Пейо въздиша уморено: - Ех, колко е горещо и сухо! - Да, наистина! - добавя конят. - Я! За първи път чувам кон да говори! - учудва се дядо Пейо. - И аз! - обажда се каруцата...