УНИКУМ! Тези тайни ритуали сбъдват желания

Само в ПИК
УНИКУМ! Тези тайни ритуали сбъдват желания
Автор: ПИК
Дата
Дата
7920
Коментари
0
УНИКУМ! Тези тайни ритуали сбъдват желания

Ритуалите, известни ни благодарение на врачки и гадателки от близкото минало, са повече от мощни. С тяхна помощ можем сами да си помогнем в стремежа към успех.

Ритуал с въже или конец

Сдобийте се с парче здраво бяло въже или конец. Хванете го с двете си ръце от двата края и дърпайте с всички сили в различни посоки. През цялото време трябва да си представяте, че желанието ви навлиза в него. След това трябва да омотаете въженцето около свещ, която ще запалите. Оставете я да изгори до края, а след това съберете изгорелите остатъци и ги увийте в нещо подходящо. Полученото е талисманът ви, който трябва да пазите, докато желанието не се изпълни. Има и друг вариант. Не изгаряйте въжето, а го носете винаги със себе си. От време на време си говорете с него и го дърпайте, както в началото. Това ще възобновява силата му всеки път и ще добави устременост по пътя към постигането на желанията си. Когато мечтата стане реалност, срежете въженцето по средата. Така пускате на свобода натрупаната в него енергия, която до този момент ви е помагала.

Ритуал с перо

Ако се стремите към успех в делата си, то се сдобийте с перо от птица. Сивото перо помага в службата и в кариерното си развитие. Черното перо пази от врагове и недоброжелатели. Бялото дарява с покровителство от висшите сили. Цветовете също имат значение – червеното или розово носят любов, синьото – здраве, а зеленото – пари. Перото от сврака носи успехи във финансовия сектор, а това от врабче ви помага да успеете в деловите отношения. За да имате по-голяма възприемчивост в ученото ви е нужно перо от врана или бухал. Пауновото дарява със слава и бързи успехи, а това от петел – възстановява здравето и дава носи сили.

За да активирате магическите способности на перото, е нужно да го активирате със следните думи: Мафафуа занги дие аргмафон. Заклинанието е универсално и се използва за всякакви желания. Перото действа само, когато го носите непрестанно с вас.

Свещ на желанията

За ритуала са ви нужни бяла, червена, оранжева, жълта, зелена, синя, виолетова и небесносиня свещи. Ако се затруднявате с откриването им, може да използвате само бяла, червена, жълта, зелена и синя. Ритуалът се изпълнява в неделя сутринта. Сложете в голяма чаена чаша бялата свещ, като намалите дължината ѝ така, че да бъде колкото височината на чашата. Другите свещи се палят и, една по една, се накланят поотделно над чашата с бялата свещ. В нея се капва по капка от различните цветове восък. Чашата се пълни с разноцветен восък до нивото на бялата свещ. Свещта на щастието се пали всяка вечер, докато желанието не се сбъдне.

Гадаенето на ориз по-точно от кафето

Някой въпрос , който ви мъчи, е в състояние да ви тревожи дълго време. Но има бърз и лесен начин за предсказване на бъдещето с ориз, който ще ви помогне да вдигнете завесата над тайните на бъдещето. Това е техника за предсказване, която се използва в продължение на векове и все още не е загубила своето значение. Тя позволява да си отговорим на въпроси като: Ще се сбъдне ли желанието ни?, Трябва ли да приема предложение?, Трябва ли да очаквам скоро богатство? и т. н. Като цяло, гадаенето с оризови зърна е в състояние да отговори на всеки въпрос, като единственото ограничение е следното: резултатът трябва да бъде или само „да“, или само „не“. За ритуала са необходими: бяла свещ; стъклен съд с едър ориз; лист хартия и химикалка. Препоръчително е абсолютно уединение. Често това се прави в голяма компания, но в този случай ритуалът е само забавен, но не и предсказващ. Необходимо е да запалите свещта и да поставите съда с ориз пред себе си. После трябва кратко да формулирате въпроса, който ви интересува, така че отговорът да е или „да“, или „не“. Посочете задължително и периода от време (например, „Ще си купя ли кола за една година?“) Необходимо е да се напише въпроса на хартия и да се хвърли в съда, след което с ръката си разбъркайте добре ориза. След това е необходимо да се съсредоточите върху пламъка и мислено повтаряйки въпроса си, да извадите шепа оризови зърна. Желателно е веднага да ги хвърлите на масата и да ги преброите: Ако зърната са нечетен брой, тогава отговорът е не. Не, замисленото няма да се случи, предложението не трябва да се приема, богатство не се очаква. Ако зърната са четен брой, то отговорът е Да. Да, вашите планове ще се реализират, по-добре да приемете предложението, можете спокойно да разчитате на скорошно богатство. За да си осигурите желания резултат от гадаенето, оризът, с който сте гадали, трябва да се сготви и да се яде. В случаите, когато отговорът е Не, зърната е добре да се закопаят под някое дърво. Този е класическо Коледно гадаене на ориз, но в действителност може да се извършва по всяко време. Отговорът винаги ще бъде верен, ако човек достатъчно се концентрира върху своя въпрос.

 

Напиши коментар »
(0)
Вашето мнение
Код за сигурност:
За кого бихте гласували, ако днес се проведат парламентарни избори?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Не трябва да разчитате много на съдбата през следващите седем дни. Тя няма да ви направи подаръци, трябва сами да се потрудите. Но затова пък усилията, положени сега, дават добри резултати. Парите идват и си отиват. Вие се ядосвате за някои ненужни покупки в събота. На моменти не знаете да спрете, затова е желателно да имате до себе си добър консултант, който да ви ограничава в харченето. Внимавайте пред кого и какво споделяте, защото завистниците са наострили уши и само чакат удобен момент за удар под кръста. Ще се разочаровате от приятелска лъжа и няма да простите.
ВИП рожденици
Петър Жотев
Петър Жотев
бивш министър на икономиката
Става на: 67 години

Двама индианци си говорят. Единият казал:
– Днешните бели хора имат баааааахти тъпите имена: Джон,Джак,Фил…
Другият казал:
– Прав си, Кучи гъз…