Уникум! „Билла” пусна човешки бут без кост за 9 лева килото

ЧАС ПИК

Уникум! „Билла” пусна човешки бут без кост за 9 лева килото

304636
на 03.02.2014
Уникум! „Билла” пусна човешки бут без кост
за 9 лева килото
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Уникална простотия, сътворена от някоя продавачка в магазин „Билла”, шокира вчера столичани и за нула време стана сензация във „Фейсбук”, след като готвачът и кулинар Лео Бианки пръв алармира за нея. Италианецът пусна снимка на пакетирано от месо, което се продава във веригата магазини с надпис „Човешки бут, цял без кост”. По-надолу от етикета става ясно, че той се продава за 8,99 лв. килото, а заснетата разфасовка е от 850 г.

WINBET – Ултра завишени коефициенти за топ спортни събития (18+)

препоръчано

„Само днес в „Билла” може да си купите човешки бут, защото срокът на годност изтича зо 3 февруари. Как ли се готви, на фурна”, е написал на шега Лео в личната си страница.

Етикетът обаче не се стори никак забавен на повечето интернет потребители и мнозинството бяха скандализирани. „Това е дело на някоя пияна или заспала продавачка, която набира етикетите. Как може да се гаврят така с хората”, гласяха коментарите на част от възмутените. 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Големи житейски промени за Раците, Близнаците - разсеяни в офиса ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Големи житейски промени за Раците, Близнаците - разсеяни в офиса
ПИК TV x
Доц. Борислав Цеков съсипващо пред ПИК TV: Вотът на недоверие минава всякакви граници! Ето защо (ВИДЕО) Доц. Борислав Цеков съсипващо пред ПИК TV: Вотът на недоверие минава всякакви граници! Ето защо (ВИДЕО)
ново
Днес: 140
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК