Ураганен вятър отнесе метеорологична кула в Родопите

Само в ПИК
Ураганен вятър отнесе метеорологична кула в Родопите
Автор: ПИК
Дата
Дата
5195
Коментари
0
Ураганен вятър отнесе метеорологична кула в Родопите

Силен вятър отнесе метеорологична кула, която следи в реално време за пожари в горите в района на местността "Св. Илия", край боринското село Ягодина. Тя е част от 20 кули, които са поставени в района на областите Смолян и Ксанти, и следят за рискове от пожари от двете страни на границата.

10-метровото съоръжение от алуминиева конструкция било повалено в сряда преди обед. Заради силния вятър огнеборци са се отзовавали на няколко сигнала за опасно надвиснали предмети. При единия от случаите е премахната разклатена ламарина от покрив на обществена сграда в Пловдив.

Още по темата
ВАЖНО ЗА ШОФЬОРИТЕ! Ураганен вятър блокира Троянския проход
Часовник
13:36
Заради ураганен вятър, нулева видимост и снегонавявания е ограничено движението за всички моторни превозни средства през Троянския проход. Това съобщиха от Агенция "Пътна инфраструктура"....
Напиши коментар »
(0)
Вашето мнение
Код за сигурност:
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Преминавате кризисни моменти в работата си и разбирате кои са истинските ви приятели. Ангажирани сте с реализацията на работен план в петък. Некоректността на колега може да ви изненада, но това не е повод за тревоги. Настроението ви е променливо в събота и неделя. Изпитвате неудовлетворение от своя партньор или просто не знаете как да му покажете своите желания. Говорете, това е тайната на взаимоотношенията. Имате твърдото желание да наложите позициите си във вторник. Няма да се откажете от тях, както и да ви убеждават. Бъдете упорити, това поне го умеете перфектно.
ВИП рожденици
Нидал Алгафари
Нидал Алгафари
режисьор, продуцент
Става на: 52 години
Светослав Гаврийски
Светослав Гаврийски
финансист, бивш управител на БНБ и министър на финансите
Става на: 69 години

Седнали двама приятели да пийнат и да си припомнят старите времена. Единият попитал: - Е, какво ще пием? Ракия или вино? - И бира, и бира!