БЪЛГАРИЯ ДНЕС
БЪЛГАРИЯ ДНЕС

Условна присъда за ловджия, застрелял авер

Само в ПИК
Условна присъда за ловджия, застрелял авер
Дата
Дата
1898
Коментари
0
Условна присъда за ловджия, застрелял авер

Пловдивският окръжен съд даде условни присъда от 2 години и 4 месеца лишаване от свобода на Петър Ламбрев. Според магистратите обвиненият е убил приятеля си Красимир Чотов по непредпазливост по време на лов.

Ламбрев е лишен от право да ходи на лов за срок от 4 г. Наложена му е и глоба от 300 лева.

Припомняме, че трагедията е станала на 26 ноември 2011 г. при гонка на сръндак в местността "Сланоците", в землището на с. Тополово.

„Дръж го, идва към теб!", извикал по време на третата гонка Чотров към Ламбрев, който от своя страна изстрелял 2 куршума по животното. Единият попаднал в гърдите на приятеля му и той издъхнал на място.

Смъртта на Красимир Чотров е причинена поради немърливо изпълнение на лов на дивеч, представляваща източник на повишена опасност. По този начин Петър Ламбрев е нарушил чл. 59 от ЗОБВВПИ.

Напиши коментар »
(0)
Вашето мнение
Код за сигурност:
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Преминавате кризисни моменти в работата си и разбирате кои са истинските ви приятели. Ангажирани сте с реализацията на работен план в петък. Некоректността на колега може да ви изненада, но това не е повод за тревоги. Настроението ви е променливо в събота и неделя. Изпитвате неудовлетворение от своя партньор или просто не знаете как да му покажете своите желания. Говорете, това е тайната на взаимоотношенията. Имате твърдото желание да наложите позициите си във вторник. Няма да се откажете от тях, както и да ви убеждават. Бъдете упорити, това поне го умеете перфектно.
ВИП рожденици
д-р Петър Москов
д-р Петър Москов
бивш министър на здравеопазването
Става на: 47 години
Марин Райков
Марин Райков
дипломат, бивш служебен премиер
Става на: 57 години
Мирослав Пашов
Мирослав Пашов
актьор, директор на Театър „Българска армия”
Става на: 60 години
Христо Ковачки
Христо Ковачки
бизнесмен
Става на: 55 години

Колега вие били ли сте редовно на лекциите ми? - Разбира се. - Но аз не съм ви виждал никога! Къде сядахте? - Зад колоната, господине... - Ама че работа! Петдесет сантиметра колона, а вие сте седемнадесетия студент, който е сядал зад нея.