БЪЛГАРИЯ ДНЕС

Ути Бъчваров с уникално парти за 20 години в българския ефир

Само в ПИК
Ути Бъчваров с уникално парти за 20 години в българския ефир
Автор: ПИК
Дата
Дата
2948
Коментари
0
Ути Бъчваров с уникално парти за 20 години в българския ефир

Ути организира вкусен брънч* по случай 20-годишнината си в българския ефир. Събитието започна в 11 ч. в парка на Военната академия „Г.С. Раковски“ в София. Любителите на вкусната храна и феновете на Ути се събраха край беседката на Фердинанд. Събитието уважиха много гости, сред които Валентин Михов Христо Мутафчиев, Йоана Драгнева и др.

Организаторите на събитието от Fi Bank са подготвили и детски кът, музей на открито и много други изненади за присъстващите. Те ще могат да се наслаждават както на готвеното на кулинарния спец, така и музиката и сладките разговори.

Предаването „Вкусно“ излиза в ефира на БНТ през 1996, без конкуренция, превръщайки се в тотален лидер. Самият Ути Бъчваров пък става любимец на българския зрител и емблема на кулинарните формати до днешния ден.

От 20 години той е символ на любителското готвене от екрана и неизменна част от програмата на БНТ и е представил хиляди рецепти, променял няколко формата и визии на шоуто си, което се развива постепенно, но никога не сменяло лицето си – водещият Ути Бъчваров.

Напиши коментар »
(0)
Вашето мнение
Код за сигурност:
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Преминавате кризисни моменти в работата си и разбирате кои са истинските ви приятели. Ангажирани сте с реализацията на работен план в петък. Некоректността на колега може да ви изненада, но това не е повод за тревоги. Настроението ви е променливо в събота и неделя. Изпитвате неудовлетворение от своя партньор или просто не знаете как да му покажете своите желания. Говорете, това е тайната на взаимоотношенията. Имате твърдото желание да наложите позициите си във вторник. Няма да се откажете от тях, както и да ви убеждават. Бъдете упорити, това поне го умеете перфектно.
ВИП рожденици
Албена Вулева
Албена Вулева
тв водеща
Иван Иванов
Иван Иванов
актьор
Става на: 66 години

- Обвинен сте, че сте откраднали една домашна патица - казва съдията. - Това беше дива патица, господин съдия! - Откъде разбрахте? - Трябваше само да видите колко се измъчих, докато я хвана!