ГАЛЕРИЯ ШОУ

Ути рухна! Тръшна се болен от бъбреци и стомах

Само в ПИК
Ути рухна! Тръшна се болен от бъбреци и стомах
Автор: ПИК
Дата
Дата
25578
Коментари
3
Ути рухна! Тръшна се болен от бъбреци и стомах

Едрогабаритният кулинар Ути Бъчваров рухна. От два дни той не се чувства добре и в бил подложен на преглед от лекарите на "ВИП Брадър". 

Зведзният готвач се оплака от болежки в бъбреците. С бъбречна криза бе преди няколко дни и певицата Жана Бергендорф, но след бързата намеса на медицинските лица, не се наложи хоспитализацията й.

Бъбреците не са единственият дерт на Ути. Кулинарят се чувства дискомфортно и заради разстроения си стомах. "А и кръстът ме наболява. Ял съм и съм бил какво ли не по света, но не знам сега какво ме събори така. Може да е някой грип, който върлува навън", ожали се Бъчваров.

Още по темата
ПОРЕДЕН СКАНДАЛ В КЪЩАТА! Ути със свирепа обида към изгонения Софкин
Часовник
09:28
Георги Софкин продължава да всява напрежение в съквартирантите на "ВИП Брадър", въпреки че вече не живее с тях в Къщата. Бившият лидер на малките хора напусна по свое желание няколко дни след...
Напиши коментар »
(3)
1
Молитвите, тамяна, медитациите на Роро май вкараха лоша енергия в Къщата. Ути натовари кръста и бъбреците си при изпълнение на мисия Русалки. Неоснователните обиди, обвинения и омраза разстроиха стомахчето на великия готвач. Хайде второ дело дрисня Гейт с обвиняем неудобната Миглена. А може би верните му помощнички в кухнята Ирина, Деси и кака Лили забъркаха нещо, с което неговия стомах не можа да се справи? Да го превърнат в " Галеник" на Големия брат и може да му минат болежките като кака Лили.?!
2
Ути,не те знам като готвач колко хора ти ядат манджите,но разбрах че таиш много злоба и ненавист в себе си.Един в къщата който няма една седмица трудов стаж,отделен от нормалните хора,те манипулира с което ти ставаш непредсказуем в действията си.Ти не подаваш ръка на падналият,а му се зъбиш, викаш като хамалин и си готов да го малтретираш още.Има няколко кукувици около теб,които също ти влияет.Не забелязваш ли, колко злост,идиотска демагогия,двуличие,фалш има в някои руси невежи.
3
Излишните килограми и всички останали проблеми, свързани с теглото, са заради непълноценната дейност на щитовидната жлеза и дефицита на йод. Още през 1983 година експертите на Световната здравна организация въвеждат термин "йоддефицитни заболявания", с което подчертават, че при дефицит на йод страда не само щитовидната жлеза и че проблемите при нея далеч не са единствените и най-страшни за организма на човека.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Преминавате кризисни моменти в работата си и разбирате кои са истинските ви приятели. Ангажирани сте с реализацията на работен план в петък. Некоректността на колега може да ви изненада, но това не е повод за тревоги. Настроението ви е променливо в събота и неделя. Изпитвате неудовлетворение от своя партньор или просто не знаете как да му покажете своите желания. Говорете, това е тайната на взаимоотношенията. Имате твърдото желание да наложите позициите си във вторник. Няма да се откажете от тях, както и да ви убеждават. Бъдете упорити, това поне го умеете перфектно.
ВИП рожденици
д-р Петър Москов
д-р Петър Москов
бивш министър на здравеопазването
Става на: 47 години
Марин Райков
Марин Райков
дипломат, бивш служебен премиер
Става на: 57 години
Мирослав Пашов
Мирослав Пашов
актьор, директор на Театър „Българска армия”
Става на: 60 години
Христо Ковачки
Христо Ковачки
бизнесмен
Става на: 55 години

Мечо Пух отива при Прасчо и му казва: - Искаш ли да отворим заедно търговска фирма? - И какво ще правим - ще продаваме мед ли? - Не, ще купуваме мед, а ще продаваме свинско.