Учени доказаха: Това е най-перфектното женско тяло на Земята (ВИДЕО)

Бомба

Учени доказаха: Това е най-перфектното женско тяло на Земята (ВИДЕО)

49807
на 19.06.2016
Учени доказаха: Това е най-перфектното женско тяло на Земята (ВИДЕО)
Автор:   ПИК

Мерките на Кели Брук са 99-63-91 и при това са напълно естествени

Тук можеш да видиш най-новите казино игри от efbet (18+)

Учени от университета в Тексас успяха да докажат, че родената през 1979 година британска актриса, телевизионна водеща и модел Кели Брук притежава най-перфектното тяло в света. Проучванията са се насочили в две посоки- мерките на тялото и дали всичко е естествено или има намеса на пластични хирурзи.

препоръчано

Мерките на Кели Брук са 99-63-91. Това е перфектно съотношение, установили учените. Освен това, всичко е естествено, няма външна намеса. „Тази жена е изключително естествена, тялото й е с перфектни мерки и здраво, усмихва се много и това й придава допълнителен чар”, пишат университетските изследователи.

Но все пак женската красота се възприема субективно от мъжете. Затова е възможно мнението на научен екип да не съвпадне с разбирането на много хора. Все пак вижте и преценете сами дали са прави.

 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 29 март - Лъвовете се радват на материални успехи, поредната интрига пречи на Скорпионите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 29 март - Лъвовете се радват на материални успехи, поредната интрига пречи на Скорпионите
ПИК TV x
ШОУТО ПРОДЪЛЖАВА! Делян Добрев звъни спешно от САЩ - иска да го включат в парламента онлайн, за да разбие еквилибристиките на Асен Василев (ВИДЕО) ШОУТО ПРОДЪЛЖАВА! Делян Добрев звъни спешно от САЩ - иска да го включат в парламента онлайн, за да разбие еквилибристиките на Асен Василев (ВИДЕО)
ново
Днес: 83
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК