Бомба

Учени съобщиха за бавната смърт на Вселената

Само в ПИК
Учени съобщиха за бавната смърт на Вселената
Автор: ПИК
Дата
Дата
5229
Коментари
4
Учени съобщиха за бавната смърт на Вселената

Учени от Европейската южна обсерватория съобщиха за бавната смърт на Вселената, след като количеството на енергията във всички галактики непрекъснато намалява, съобщава сайтът Лайф.

Астрономите изучили над 220 000 галактики. При всички тях са регистрирани низходящи показатели на излъчваната енергия във всички спектри от началото на наблюденията.

 

По думите на авторите на изследването основната причина за този процес са ниските темпове на звездообразуване. Те по същество са сравними със стареенето на човешкия организъм.

За да оценят темповете на изгасване на Вселената, специалистите са оценявали количеството отделяна енергия, като са определили общото число на изпусканите фотони.

 

Те са сравнили тези показатели с по-рано изхвърлените и разсеяните в пространството частици.

Напиши коментар »
(4)
1
края на човешката глупост.
2
Изследвали задълбочено 220 000 галактики? Нека да пресметнем. По 5 задълбочени минути на галактика. 220 000 х 5 = 1100 000 минути; 1100 000 : 60 = 18333.3 часа; 18333.3 : 8 = 2291.6 работни дни; :365 = 6.28 работни години за този блестящ и много полезен резултат.. Не е включено време за кафе.
3
Тези "учени" да се прегледат при лекари!
4
Всяко начало има край! Амин!
Вашето мнение
Код за сигурност:
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
През следващите две седмици преминавате през своеобразен кръстопът, малка криза, която променя условията на живот или вашето отношение към него. Това засяга в по-голяма степен мартенските Овни и родените в началото на април. Пикът на така формираната тенденция в живота ви съвпада с дните на пълнолуние. След него мнозина ще забележат, че животът им тече по малко по-друг начин. Или нещо се е случило в семейството, или длъжността ви е променена, или се е обновило имуществото ви. Каквото и да е, за вас сега е важно да запазите лицето и репутацията си.
ВИП рожденици
ген.-майор Кирил Радев
ген.-майор Кирил Радев
бивш шеф на НСБОП
Става на: 64 години
Светла Петрова
Светла Петрова
журналистка и тв водеща

Млад мъж крачи нервно напред-назад из родилния дом. По едно време излиза една медицинска сестра и му казва:

- Честито! Роди ви се момиченце!

- Слава богу, че е момиченце, да не се мъчи като мен…