Учителка бяга от дома си, опитва да се удави

Животът днес

Учителка бяга от дома си, опитва да се удави

4978
на 23.06.2014
Учителка бяга от дома си, опитва да се удави
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Случаен рибар на моста над Струма край благоевградското с. Зелен дол успя да спаси от удавяне учителка, пише "24 часа".

препоръчано

58-годишната преподавателка в местна гимназия Адриана Г. напуснала дома си в неделя по обяд. На следващия ден опитала да се самоубие, като скочи в реката. За щастие, мъжът видял как тя е нагазила във водата и успял да я измъкне, а после повикал линейка и полиция. Жената е настанена в специализирано лечебно заведение.

От доста време тя не е ходила в училището, защото била в болнични заради сериозни здравословни проблеми. Нейни познати казват, че напоследък се държала особено, но не е създавала проблеми на съседите си в махалата. Била много общителна и разговорлива.

В неделя, след като не се прибрала вечерта, съпругът , пенсиониран учител, и синът започнали да я издирват. Адриана има навик да се разхожда из града, ходи в големите търговски вериги, за да пазарува, споделиха нейни съседи, които вчера сутринта още се чудеха къде ли е изчезнала.

Бивши съученици на учителката припомниха, че на 17 май тя дошла на сбирката на випуск 1974 г. за 40 г. от завършването на средното образование в Политехническата гимназия. Била в добро настроение и по нищо не личало, че има някакви проблеми и замисля самоубийство.

"Спомням си, че започна трудовия си стаж като химик-лаборант в болницата. По-късно сподели, че работата не харесва, тъй като всеки ден се сблъсквала с тежките диагнози на пациентите. Тогава реши да стане учител по химия", каза бивша съученичка на Адриана.

Преподавателката е получавала грамоти от различни конкурси, в които нейни възпитаници са печелили награди.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени
ПИК TV x
Виктор Димчев с убийствен сценарий пред ПИК TV: Тримата големи трябва да се разберат или приключва парламентарната република. Реална е заплахата от... (ВИДЕО) Виктор Димчев с убийствен сценарий пред ПИК TV: Тримата големи трябва да се разберат или приключва парламентарната република. Реална е заплахата от... (ВИДЕО)
ново
Днес: 76
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК