Фалшив принц свали на колене Памела Андерсън

Само в ПИК
Фалшив принц свали на колене Памела Андерсън

Стефан Чернетич „удостоил” актрисата с титлата „графиня де Джили” заради цялостната й дейност в защита на природата

Автор: ПИК
Дата
Дата
7094
Коментари
1
Фалшив принц свали на колене Памела Андерсън

Преди две години Памела Андерсън е била тайно удостоена с благородническа титла- графиня де Джили. Неин кръстник е станал „Принцът на Черна гора и Македония, Сърбия, Албания и Воеводина”, както гласи пълната  титла на Стефан Чернетич, съобщи „Блокнот”.

Според информацията, причината за „удостояването” на Памела станала нейната дейност в защита на природата и екологията. След проведено разследване, италианската полиция установила истината за „принца”. Оказало се, че от от няколко години се представя за потомък на черногорски и македонски кралеи благодарение на това бил приет в тесния кръг на аристократични особи в Европа.

Той попаднал пред полезрението на полицията, когато в Рим, при напускане на хотела, където прекарал седмица, наредил да изпратят сметката му в македонското посолство. Но там никога не били чували за подобна „високопоставена особа”. Сега полицията издирва Чернетич, а Памела Андерсън ще трябва да се откаже от присъдената й титла от фалшивия принц.

Още по темата
ОТНОВО! Памела Андерсън в секси черна рокля посети Асандж в Лондон
Часовник
15:58
За седми път от ноември миналата година досега  Памела Андерсът отиде в еквадорското посолство в Лондон, за да посети своя приятел Джулиан Асандж, съобщи британският „Експрес”. И...
Напиши коментар »
(1)
1
фалшиви джурналя пуснаха фалшива новина за фалшив принц.
Вашето мнение
Код за сигурност:
За кого бихте гласували, ако днес се проведат парламентарни избори?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
През следващите дни сте много жизнени, но отлагате решаването на делови въпрос заради временната емоция. Не е изключено в събота да си организирате едно пътуване или да поканите гости. Парите ви няма да стигнат, както винаги. Задачите и ситуациите, в които попадате в понеделник, изискват точност и прецизност. В това отношение няма да се справите много добре, защото бързате и искате да постигнете много неща за малко време. Възможно е в сряда да имате противоречия с близък човек. Ще си кажете остри думи, а вие отново ще се опитате да излезете от ситуацията като жертви.
ВИП рожденици
Димитър Липовански
Димитър Липовански
режисьор
Става на: 65 години

- Обвиняеми, защо изхвърлихте съпругата си през прозореца на третия етаж? Не си ли помислихте нито за момент за последствията? - Не, господин съдия, аз... - Не предположихте ли, че може да нараните или да убиете някой от минувачите...