БЪЛГАРИЯ ДНЕС

Филип Златанов: Не помня какво е И.Ф.

Само в ПИК
Филип Златанов: Не помня какво е И.Ф.
Автор: ПИК
Дата
Дата
3334
Коментари
2
Филип Златанов: Не помня какво е И.Ф.

"Не помня какво е И.Ф. Тефтерчето е старо. Бележките са мои лични записки, които нямат нищо общо с политически рекет или изпълнение на някакви поръчения от друг." Това обяви в предаването "Денят започва" на БНТ Филип Златанов, шеф на Комисията по предотвратяване и установяване на конфликт на интереси,срещу когото вчера прокуратурата повдигна обвинение за длъжностно престъпление. Вчера стана ясно, че в неговия тефтер инициалите И.Ф. присъстват много често като име на жена, давала нареждания за оказване на натиск чрез Комисията върху различни политици. (Вижте в Още по темата).

"Прокуратурата е колективен орган, така че аз сам едва ли мога да "оправя" някой или да "ударя" някой. Тефтерчето е мой личен  документ, записките в него не са секретни, а лични. Това, че има обявени хора с инициали вътре, означава, че има даден човек, за когото са събрани доказателства за конфликт на интереси. Но това са мои заключения", каза Златанов и призова да се остави прокуратурата да си свърши работата.

"С Фидосова не съгласувам преписки. Не е имало натиск над мен, докато заемам тази позиция, категоричен бе той. Ние сме петима членове на комисията. За да се приеме едно решение, трябва да има поне три гласа, а моят е един", поясни Златанов.

Още по темата
Шефът на Комисията за конфликт на интереси пред ПИК: Сигналът за Плевнелиев не помня за какво беше, но беше прекратен (обновена)
Часовник
13:17
Шефът на Комисията за конфликт на интереси Филип Златанов бе обвинен от прокуратурата за длъжностно престъпление с цел облага. Наложена му е парична гаранция от 5000 лв., обяви зам.-главният...
Напиши коментар »
(2)
1
Ако е "вътре", по-лесно ще си спомни за ОРГАНИЗИРАНАТА ПРЕСТЪПНА ГРУПА - ФИДОСОВА, ЦВЕТАНОВ, БОРИСОВ ! В ареста ще е на по-сигурно място, също така, защото могат тия тримата и него да го "ОЧИСТЯТ", както стана с Мишо-Бирата и жена му, или евентуално да го "САМОУБИЯТ", както се случи в Перник...
2
Вярвам ти,че не помниш ,нали за това си си водил записки.Има едно лечебно заведение,където доста бързо се възстановяват спомени.Надявам се прокуратурата да предприеме нужните терапевтични действия.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Преминавате кризисни моменти в работата си и разбирате кои са истинските ви приятели. Ангажирани сте с реализацията на работен план в петък. Некоректността на колега може да ви изненада, но това не е повод за тревоги. Настроението ви е променливо в събота и неделя. Изпитвате неудовлетворение от своя партньор или просто не знаете как да му покажете своите желания. Говорете, това е тайната на взаимоотношенията. Имате твърдото желание да наложите позициите си във вторник. Няма да се откажете от тях, както и да ви убеждават. Бъдете упорити, това поне го умеете перфектно.
ВИП рожденици
Албена Вулева
Албена Вулева
тв водеща
Иван Иванов
Иван Иванов
актьор
Става на: 66 години

Брокер лежи в болница. Сестрата му мери температурата. - Колко е, сестра? - пита той. - Тридесет и девет. - Когато стигне четиридесет, продавайте.