Формат "ГЕРБ-ДПС" е невъзможен, увери Дончев

НАЙ-ВАЖНОТО

Формат "ГЕРБ-ДПС" е невъзможен, увери Дончев

28682
на 06.10.2014
Формат ГЕРБ-ДПС е невъзможен, увери Дончев
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Формат "ГЕРБ-ДПС" е невъзможен. Това увери в сутрешния блок на Би Ти Ви бившият министър по еврофондовете от кабинета на Бойко Борисов - Томислав Дончев.

препоръчано

Припомняме, неговата партия спечели убедително вота на избирателите на вчерашните парламентарни избори. Каквото има да се случва, то ще бъде съпроводено с доза компромис. Повече компромис трябва да направи този, който е по-малък, побърза да уточни Дончев, коментирайки евентуални бъдещи коалиции. Бившият министър без портфейл посочи, че за ГЕРБ особена изненада в резултата от изборите не е имало, но било факт, че има много разнолик парламент с много участници.

Имаме пълна дефрагменатация на политическото пространство и имаме един безспорен фаворит, за който 1/3 от българските граждани са дали гласа си. Подобно представяне няма аналог в последните 25 години, отбеляза с городост Томислав Дончев. Той обяви, че има информация от терен, че ДПС не са единствените, които купуват гласове и подчерта, че има още 2 политически формации, които го правят, но запази правото си да ги обяви на по-късен етап. Граби се публичен ресурс, който се влага в избори и се купуват гласове, каза политикът.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Хороскоп на Алена за последния ден на юни - Раците да не се товарят с работа, Везните да избягват нови запознанства САМО В ПИК! Хороскоп на Алена за последния ден на юни - Раците да не се товарят с работа, Везните да избягват нови запознанства
ПИК TV x
СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ! 20 барети охранявали денонощно бившия шеф на МВР Иван Демерджиев. Съпровождали го дори до... СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ! 20 барети охранявали денонощно бившия шеф на МВР Иван Демерджиев. Съпровождали го дори до...
ново
Днес: 54
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК