ТОП НОВИНАТА

ФОТО БОМБА В ПИК И "РЕТРО"! Вижте Лили Иванова по бански! (СНИМКА)

Само в ПИК
ФОТО БОМБА В ПИК И "РЕТРО"! Вижте Лили Иванова по бански! (СНИМКА)
Автор: ПИК
Дата
Дата
389616
Коментари
31
ФОТО БОМБА В ПИК И "РЕТРО"! Вижте Лили Иванова по бански! (СНИМКА)

Големият кошмар на Лили Иванова не са строгите диети, на които години наред робува, а летните слънчеви лъчи. Примата се отказала от морските ваканции още преди 31 години, когато за последно си позволила да се потопи във водите на Черно море в любимия й наш курорт – Варна.

Оттогава насам естрадната дива не припарвала до плажната ивица, с изключение на концертите край брега, които рядко прави. Дори тогава, по време на дневните репетиции, Лили се появяваше на пясъка, облечена с дълги панталони, ръкавици, капела с голяма периферия и прилепнали за лицето очила. Още когато празнувала 50-годишния си юбилей, Иванова научила, че страда от слънчева алергия, която с времето многократно се засилила. Всеки допир със слънцето коствал на гласовитата кубратчанка жестоки изгаряния, които увреждали кожата й като пожар.

През летния сезон, освен скъпата козметика с колаген, която Лили целогодишно нанасяла върху тялото си, за да го поддържа относително изпънато, 81-годишната певица нанасяла и обилно количество слънцезащитни кремове с изключително висок фактор, внос от чужбина. Въпреки че е горда притежателка на две морски резиденции, примата рядко отскачала до апартаментите си във Варна и Лозенец. Не само защото не можела да си позволи дълги почивки, понеже я изкарвали от ритъм, а и защото трябвало да прекарва ваканцията на сянка, каквато има и в столицата.

Като дете обаче Лили била същинска русалка. Всяко лято родителите й я изпращали на лагерни морета във Варна заедно с нейните връстници от Кубрат. В морската ни столица бъдещата звезда изкарвала поне месец, а на раздяла плачела през целия път до дома. И тогава Лили била център на внимание и притежавала неподражаем стил. Носела капели и цели бански, за каквито приятелките й само можели да мечтаят.

Плувала като морска сирена и дори правела акробатични номера във водата, защото талантът й на гимнастичка не си отишъл с прекратяването на спортната й кариера. Още тогава другарките и връстниците й забелязали певческия й талант, защото Лили извивала глас от сутрин до вечер. Нейна близка доверява и за скритата й дарба да свири изкусно на акордеон, която изпълнителката на „Камино“ разкрила през далечната 1950 г., отново на летен лагер във Варна.

Лили (с капелата) на лагер във Варна

Още разкрития, коментари и интересни четива вижте на Retro.bg!

Напиши коментар »
(31)
1
ЛЕЛЕ ЛОЛА ДЕФСЕНА ПОЧИТИ ГОЛЛА И ПОЧИТИ С ГАШТИ И ПОЧИТИ ТЯ И НЕ ПЕЕ !....разкрила през далечната 1950 г., отново на летен лагер във Варна.....АВЕ ЛОЛА НЕЕ НА 200 ?....
2
Много статисти са вперили поглед ?!
3
2 Абе ШЕЛЕНИН ШО БУНА МИНУЗ НА ВЕЛИКИЯ И ЕДИНСВЕН ЖИВ КЛАСИК ЦУПТА GFR...ЗА НЕКВА СИ ЛОЛА ?....А ?....
4
Не пишете за Лили , а за УБИТОТО ОТ ЦИГАНИ момче в Бяла !!!!!!!!!!! Питайте властта и изисквайте от нея отговори. Това е важното , а не бански и задници. Осъзнайте се !
5
тази алчната НЕ ни интересува,а децата на България ,за момчето от Бяла,тази деца няма
6
Аз пък предпочитам Цола Драгойчева.
7
Кой се интересува от тази дорта шунатвела, която врещи като заклано пурсе.
8
баба Лили е по-стара от Библията с цели три издания.Вече повече от половин век ни трови с гласа си.
9
Това е нагледен пример, колко им е акъла на женурята.
10
СУПЕР СИ,ЛИЛИ!
11
….и в Директно адресиране към Афера.бг/г-ца Томова ! - съобразно ТоталноПублична Дискусия (вчера, Дир.бг) отн. Катастрофата на Сезона по Черноморието-Ни, и Моменталната Бяс на ‘наште’интернетчики към ВасЛично (г-це Томова) => Е Задължително&Неотменимо Незабавно ВиеЛично, г-це Томова – Да Захванете Тотален DrillDown - Отново Ни адресира ЗА Глобалността на Работните-Ни Групи (виа Двустъпковата ) За Протокола : - АбсолютноВсички Платформи за социално Мрежиране (ФБ, Т, ЛинкедИн, Индийд …а И други специализирани) – СА Целево Освинвани от интернетчиките на ‘наште’ ! …следва да Се отбележи че : а. Свинствата са Невъобразими ! – от Просташко губивремене, през Инсинуации/Саботажи, та до Директни Заплахи (Включая Физически) …което Отново Ни адресира ЗА Струва ми се ‘забравяте’ ЦелиДва Фундаментални Факта, Колега ! : а. че И до ДенДнешен Ни ‘управляват’ ВсеСъщите ‘наште’ !, от Оригинали до Енто коляно Изодродья …и . цитираните ‘наши’ – СА Доказани ЯсноЧии ТроянскоКоньове. …и Така, г-н Дренчев & Афера.бг ! : - Съм ли СтриктноАргументиран че ФБ – Е Целево ‘ползван’ от ‘наште’интернетчики ?! (..просто Вижте поредните-им ‘умнясвания’ виа ФБ ‘постове’ на ‘конкретни’ лица …ил Обратното ;- ) Наскоро (Дир.бг, БиАй) се заформи Яка дискусия Откъде&Как се изтакова тоз… - след Тотален DrillDown – Се оказа че Всъщност , имам вълшебна пръчица, която ще ти помогне отново да си я вкараш отзадЕ. нали? Дървосекачът е член на най-с духания сайт афера, на "весето", неколцината й почитатели са все такива (каквито са и последователите на иво минджев, впрочем...)
12
е абсолютно студено създание и е обсебена единствено от себе си . Тя пее за любовта, но никога не я е изпитвала. Това е един рептил, който показва професионализъм / макар и не на световнто ниво / , но не и човешка емоция. Всичко е театър. Тя се отнася към хората в нейния живот като вампир - изяжда ги и ги изплюва. Мисли се за вечна з и недосегаема, но много греши. Всички виждат нейното разпадащо се от алчност, злоба и старост тяло. Въпреки гласовите си данни, не впечатлява никого освен връстниците си от една завинаги отминала епоха.
13
Как хем ги изяжда хем ги изплюва ?
14
Изяждане и изплюване означава алчност и бездушие.Най-вече самолюбие-като говорим за Лили Иванова..Дори и модерните плейтгърли не са толкова самовлюбени като нея.Да ходи да си пее в Русия!
15
Някой нищожества се осмеляват да правят нескопосани злъчни анализи на вечната, недостижимата ЛИЛИ! Не можете и искрица да отнемете от блясъка й! Вие, бледи сенки лишени от талант, отричащи талантът, негативни и неблагодарни. Срам за вас!!!
16
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
17
PIG.BG,Fuck you and bye...!!!
18
Не можете да пишете със злост и неразбиране за иконата на българската естрада! Убеден съм, че сте млади хора разбиращи от чалга или по-скоро слушащи чалга, защото на втория етаж е пустош! Лили е велика певица, неповторим глас, човек със страхотно излъчване, перфектионист в работата си! За годините, които така и не знаем колко са е в перфектно физическо здраве! Завиждайте, пълнете се с негативна енергия и се радвайте на плодовете и!
19
Благодаря на Н.В.Цар Симеон Втори Сакскобургготски, че като бях членка на НДСВ (заедно с Генерал Борисов), Н.В. Цар Симеон Втори Сакскобургготски ме направи Полковник от Българската Армия. Мерси за което. Полковник Лили Иванова
20
Как си изправи краченцата, дето бяха като скобки? 6г. във ФРГ тогава... Че е с пари е ясно.
21
Няма такъв нарцис като Лили Иванова.През трупове минава,бездушно и амбициозно до полуда човече.Малко дребно и съсухрено бабе,абезумния Фотошоп на който се е направила да изглежда като от периода на зараждането на фотографията.
22
Това че е нарцис и амбициозна до възбог е ясно на всички.Но ПИК с годините сте сбъркали.Всички които сме били на концертите на ,,Северните тигри" и Джеин Сверт през 1964 година помним как я обявяваше водещият в зала Универсиада ,като подгряваща -,,Една млада 25 годишна певица от Кубрат" Тя тогава не си криеше годините.Родена е през1939г.Никога не съм и бил фен ,но истината е тази и е лесно доказуема.А сегашните и песни и изяви са просто безвкусни и безумни,защото се прави на ,,девойка",а не на достойна възрастна жена.Смешно е!
23
Така-а-а-а-а излейте отровата си , нещастници! Пей Лили!
24
Вие лично ли я познавате,как така знаете каква е по характер?.Аъко пък сте нейни приближени и пишете анонимно Не е много достойно!
25
Absolutely NEW update of SEO/SMM package "XRumer 16.0 + XEvil": captchas solution of Google, Facebook, Bing, Hotmail, SolveMedia, Yandex, and more than 8400 another size-types of captchas, with highest precision (80..100%) and highest speed (100 img per second). You can connect XEvil 3.0 to all most popular SEO/SMM software: XRumer, GSA SER, ZennoPoster, Srapebox, Senuke, and more than 100 of other software. Interested? There are a lot of impessive videos about XEvil in YouTube. See you later! XRumer20170717
26
Напук на чалгаджиите и за удоволствие на всички,обичащи твоето изкуство. Велика си!
27
а тия дето я мразят незнайно защо са просто болни хора. Не че съм им чел коментарите,но от опит знам,че са над 50 процента дето пишат едно и също за всеки известен, просто мразят колкото по-известен, толкова по доволни се чувстват, но са болни хора, диагнозата най им приляга психопатия
28
Absolutely NEW update of SEO/SMM software "XRumer 16.0 + XEvil": captchas regignizing of Google, Facebook, Bing, Hotmail, SolveMedia, Yandex, and more than 8400 another size-types of captchas, with highest precision (80..100%) and highest speed (100 img per second). You can connect XEvil 3.0 to all most popular SEO/SMM programms: XRumer, GSA SER, ZennoPoster, Srapebox, Senuke, and more than 100 of other software. Interested? There are a lot of introducing videos about XEvil in YouTube. Good luck! XRumer20170718
29
ВЕЛИКА И НЕДОСТИЖИМА!!!
30
Олеле... Накарахте ме да изтръпна. Помислих си, че сте качили снимка по бански от това лято
31
от "звездата" Ладка Иванова от гр.Кубрат. Да спорим за гласовите данни на това лице е все едно да опровергаваш, че България е страната на Орфей. Можете ли да преброите колко невероятни гласове и таланти има в народа ни? И преди, но особено сега в наши дни пред нас се разкриват невероятни славеи, и то съвсем млади, без каквато и да е школовка. Така, че да сме наясно - всеки втори в народа ни е с невероятни гласови възможности. Но как се става "звезда"? Първо, трябва да се родиш в соца, когато критериите за изпълнител са като за соца. Второ, да използваш безогледно мъжете за кариерата си - И.Пеев, А.Гаргов, Ч.Владовски и още куп знайни и незнайни жертви. Трето, да работиш с такива невероятни композитори като М.Щерев и Т.Русев, както и да ограбиш поезията на най-качествените поети на времето си.Четвърто - да бъдеш като булдозер и да мачкаш наред, да си черен неблагодарник към всички, от които си изсмукал енергия и продукт, за да блестиш с отразена светлина на истинските звезди..
Вашето мнение
Код за сигурност:
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
През следващите две седмици преминавате през своеобразен кръстопът, малка криза, която променя условията на живот или вашето отношение към него. Това засяга в по-голяма степен мартенските Овни и родените в началото на април. Пикът на така формираната тенденция в живота ви съвпада с дните на пълнолуние. След него мнозина ще забележат, че животът им тече по малко по-друг начин. Или нещо се е случило в семейството, или длъжността ви е променена, или се е обновило имуществото ви. Каквото и да е, за вас сега е важно да запазите лицето и репутацията си.
ВИП рожденици
Антоан Николов
Антоан Николов
политик и бизнесмен
Става на: 50 години
д-р Мими Виткова
д-р Мими Виткова
лекар, бивш министър на здравеопазването
Райна Константинова
Райна Константинова
журналист, директор на департамента за радио в ЕС

- Докторе, имам голям проблем. Хъркам.

- Знам, неприятно е. Сигурно жена ви не мигва по цяла нощ.

- Не, не е това, още не съм женен.

- Тогава какъв е проблемът?

- Това, че вече от трета работа ме уволняват!