Фурор! Хиляди пишат на Борисов за управленската програма на ГЕРБ

ЧАС ПИК

Фурор! Хиляди пишат на Борисов за управленската програма на ГЕРБ

6801
на 12.09.2014
Фурор! Хиляди пишат на Борисов за управленската програма на ГЕРБ
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Хиляди предложения за допълване на управленската програма на ГЕРБ е получил вече лидерът Бойко Борисов, съобщиха от партията, предава "Стандарт". Само за 4 дни в централата са получени над 300 e-maila, а на Фейсбук страницата на Борисов има над 1000 предложения.

препоръчано

Те са в отговор на апела на Генерала към хората да дават идеи и коментари за управленската програма на ГЕРБ. Остават пет дни до крайния срок. "Ще изберем трите най-добри предложения и ще ги публикуваме. Ще се срещна лично с техните автори, за да ги дискутираме на живо", заяви Борисов.

Работа вместо социални помощи искат повечето хора, писали на Бойко Борисов. Именно заради това те са доволни от програмата за развитие на регионите, както и възможностите за инвестиции у нас, които са заложени в управленската програма. Закриване на регионалните социални служби в страната и по-високи заплати за медицинските сестри, искат в социалната мрежа. Хората посочват в имейлите си, че в други европейски държави медсестрите вземат до 1200 евро. Дядо от Разград се оплаква в специално писмо до лидера Борисов от това, че не е получил пенсия от 800 лв. заради точковата система.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени
ПИК TV x
Виктор Димчев с убийствен сценарий пред ПИК TV: Тримата големи трябва да се разберат или приключва парламентарната република. Реална е заплахата от... (ВИДЕО) Виктор Димчев с убийствен сценарий пред ПИК TV: Тримата големи трябва да се разберат или приключва парламентарната република. Реална е заплахата от... (ВИДЕО)
ново
Днес: 49
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК