БЪЛГАРИЯ ДНЕС

Хампарцумян: Икономиката ни не е била по-добре от 10 години

Само в ПИК
Хампарцумян: Икономиката ни не е била по-добре от 10 години
Автор: ПИК
Дата
Дата
8734
Коментари
18
Хампарцумян: Икономиката ни не е била по-добре от 10 години

Всеки има различна дефиниция за криза. Голяма част от икономиката е в частни ръце и няма нищо общо с политиката, което е много добре, защото политическата криза не може да повлияе на икономическите процеси. Политиците трябва да бъдат по-отговорни, защото икономиката не е била в по-добро състояние от 10 години. Това каза пред камерите на БНТ банкерът Левон Хампарцумян.

Политическата криза не влияе пряко на младите хора. Те търсят своето бъдеще и някои напускат държавата, в което няма нищо лошо и страшно. Ако си направим държавата хубава, хората няма да я напускат, а и чужденци ще идват тук, каза още той.

В студиото гост беше и проф. Стати Статев, ректор на УНСС. Към момента категорично няма икономическа и финансова криза. За мен също няма нищо нередно в икономическата миграция на младите хора. Драма няма в свободното движение. Има друг проблем. Ние се превръщаме в донор на кадри за развития свят, даде пример той.

Напиши коментар »
(18)
1
Ти нали в БГ живееш, г-н Хампръц умян?!! На какви хапчета си, че имаш такива халюцинации?!!
2
ЧУЖДЕНЦИТЕ ЩЕЛИ ДА ИДВАТ ТУК ??? НЯМА ЛИ КОЙ ДА УБИЕ ТОЯ АРМЕНСКИ КЪРЛЕЖ НАЙ НАКРАЯ..ЧЕ КОЙ ИСКА ЧУЖДЕНЦИ ТУК И ВЪОБЩЕ В ЕВРОПА БЕ КЪРЛЕЖ..ТОЯ МРАЗИ АДСКИ МНОГО БЪЛГАРИЯ
3
ЕДИНИЯ КАЗВА ЧЕ АКО СМЕ ИКОНОМИЧЕСКИ ДОБРЕ ЧУЖДЕНЦИТЕ ЩЕЛИ ДА ИДВАТ ТУК,А ДРУГИЯ КАЗВА ЧЕ НЯМА ЛОШО В ТОВА МЛАДИТЕ ДА СЕ ИЗНАСЯТ ??????????????? АЗ ЛИ ПОЛУДЯВАМ ИЛИ ТЕЯ СА ЯКО ДРОГИРАНИ И НЕ ЗНАЯТ КАКВО ПРИКАЗВАТ
4
Малоумник... Защо не каните и опоненти, и тоя като башибозука
5
ВЪТРЕШНО ФИРМЕНАТА ЗАДЛАЖНЯЛОСТ Е ДВАПЪТИ КОЛКОТО РЕПУБЛИКАНСКИЯ БЮДЖЕТ!?!?АГРАРНИЯ ОТРАСЪЛ НА 100%-РАБОТИ НА ОСНОВА ЕВРО ДОТАЦИЙ!!!ВСИЧКО СЕ ДВИЖИ ОТ ЕВРО ДОТАЦИЙ!!! БАНКЕРА НА ТОВА ЛИ КАЗВА ДОБРА ИКОНОМИКА????
6
Пърцумян да каже колко от кредитите не са обслужвани ? Над 27% от всички кредити не могат да бъдат обслужвани от кредитополучателите, това са около 25-26 млрд. лв. Това знак за добра икономика ли е ? Парцумян е един от големите мръсници, подобни на него са братята Халваджии.
7
Щом извадиха този крадлив плужек, който е химик по образование, а не банкер, значи нещата са трагични. И няма нищо лошо младите и умните да напускат държавата, така този малоумник-костовист счита, че по-лесно ще дои малоумниците. Колкото до икономиката, тя не е била в по-трагично състояние и всякакви олигофрени ще се опитват да ни заблуждават, че Тиквенското правителство е направило чудеса за народа, а то всъщност ги е направило за грабителската прослойка като този мошеник!!
8
Гледам много начетени и умни хора коментират "глупавия" Хампарцумян. Интересно обаче защо не сте на работа с такъв капацитет и знания, ами пишете простотии в интернет и се оплаквате?
9
Този скоро не е патил Но да почака малко
10
ги наричаха престъпници. Сега са водещи финансисти.
11
Здрасти, аз съм авторът на пост. № 6. На работа съм, пиша от служебния си компютър. Работя в "Уникредит-Булбанк", директор на дирекция съм. Имаш ли други въпроси ?
12
Ще ти се! Да си чувал, че от служебен компютър в банка не може да се рови в Интернет от съображения за сигурност! Ако пък се оплакваш от заплата на директор на дирекция от минимум 5000лв, то си пълен малоумник!
13
Този ЛЪЖЕ като ГЕРБер
14
Този ЛЪЖЕ като ГЕРБер
15
На някои никак не им харесва, че държавата е финансово добре.....нещастници!!!!
16
Тези двамата крадци , доносници и ДС мекерета пак се опитвант да се представят на ниво пред обществеността.Стати Статев - агент Стойновски нали сам каза на ранобудните студенти да емигрират през 2013г.Искаха му оставката ,стачкуваха ,но без резултат.Както е захапал кокала , ако не си отиде по естествен път май няма кой да го махне от полезрението на хората.Тежко на държавата , на всички нас и най-вече на младите хора , които са принудени да слушат лекциите на такива нагли доносцици ,натегачи и лакеи. Хора събудете се!До кога ще търпим?
17
Докога ще каните този напълно неграмотен, неморален и крадлив мръсник да се изказва на тема макро-икономика и финанси? Продажен, долен плужек! Няма да има време да си харчи придобитото чрез продажба на българските интереси. Ще се моли за здраве и живот, а накрая за милостива смърт! Какво се прави но Господ, злощастният му край е близо! На него и целия му род! Два метра под земята няма какво да отнесе, мръсната долна твар!
18
Господи, не се бави и не забравяй! Пожелавам на този мръсен и в червата изрод справедливо и изстрадано възмездие! Заслужава най-жестокото наказание! Нека да е по-скоро!
Вашето мнение
Код за сигурност:
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Преминавате кризисни моменти в работата си и разбирате кои са истинските ви приятели. Ангажирани сте с реализацията на работен план в петък. Некоректността на колега може да ви изненада, но това не е повод за тревоги. Настроението ви е променливо в събота и неделя. Изпитвате неудовлетворение от своя партньор или просто не знаете как да му покажете своите желания. Говорете, това е тайната на взаимоотношенията. Имате твърдото желание да наложите позициите си във вторник. Няма да се откажете от тях, както и да ви убеждават. Бъдете упорити, това поне го умеете перфектно.
ВИП рожденици
Вежди Рашидов
Вежди Рашидов
скулптор, бивш министър на културата
Става на: 66 години
Иван Вуцов
Иван Вуцов
бивш футболист, треньор
Става на: 78 години
Мирослав Найденов
Мирослав Найденов
бивш министър на земеделието
Става на: 49 години
Свилен Нейков
Свилен Нейков
треньор по гребане, бивш министър на спорта
Става на: 53 години

Знаете ли, че ако в полунощ по пълнолуние изкопаете дупка до вековно дърво, запалите свещи и три пъти изговорите името на човека, в когото сте нещастно влюбен, ще изглеждате като пълен идиот…