БЪЛГАРИЯ ДНЕС
БЪЛГАРИЯ ДНЕС

Хампарцумян: Устойчив комунизъм няма, еврозоната не е проблемът на Гърция

Само в ПИК
Хампарцумян: Устойчив комунизъм няма, еврозоната не е проблемът на Гърция
Автор: ПИК
Дата
Дата
5483
Коментари
4
Хампарцумян: Устойчив комунизъм няма, еврозоната не е проблемът на Гърция

"Големите проблеми на Гърция идват от това, че тя системно не е модернизирана както трябва, а не влизането в еврозоната. Устойчив комунизъм няма." Това коментира в сутрешния блок на Би Ти Ви банкерът Левон Хампарцумян.

Според него до краха на Гърция се е стигнало, след като няколко поред правителства са се отнесли безотговорно към страната. Последното е най-безотговорно, по негово мнение.

"Всичко ще се случва по друг начин с някаква валута", предполага Хампарцумян.

"За Гърция има трудни и катастрофални сценарии. Това с драхмата е един от катастрофалните сценарии за Гърция", смята той.

Още по темата
Хампарцумян: Няма как да се счупи еврото, това е розовият сън на Ципрас
Часовник
08:33
"Няма как да се счупи еврото, това е розовият сън на Ципрас, който се опитва да изнудва Европа", каза Левон Хампарцумян в ефира на Нова ТВ. "Пазарите реагират предпазливо и нервно, но всичко ще се...
Напиши коментар »
(4)
1
Толкова ли няма специалисти у нас,че все този мошеник каните?
2
И този специалист по комунизъм :) Те говорят за ролята на финансовият капитал ...и неговото "очовечаване в полза на обществото"....той за комунизъм. Настина ли е толкова куха нашата управляваща класа ? То....печатането на пари от най -устойчивата капиталистическа държава Америка.....е висша форма на интелект, а и страшно развива капацитета на ...ей такива арменски химици!
3
Това е една лъжа. Социализма е точно толкова усточив колкото капитализма. Самоче капитализмя съществува заради лъжата наречена банкова и ффинансова система. Основан е на безкрайни дългове и хазарт на борсата. Като на всеки 20или 30 г бедните стават по чедни заради окрупняване на богат твото породено от дългови кризи. Измамата капитализъм и тяпще си намери майстора.... .когато америка се гътне. Китай е устойчив социализъм. По добър пример от това здраве му кажи
4
На.сирате се да не би Сириза да продължи да печели и това да се разпространи в цяла Европа! Че горкия ви краден капиталец...
Вашето мнение
Код за сигурност:
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Преминавате кризисни моменти в работата си и разбирате кои са истинските ви приятели. Ангажирани сте с реализацията на работен план в петък. Некоректността на колега може да ви изненада, но това не е повод за тревоги. Настроението ви е променливо в събота и неделя. Изпитвате неудовлетворение от своя партньор или просто не знаете как да му покажете своите желания. Говорете, това е тайната на взаимоотношенията. Имате твърдото желание да наложите позициите си във вторник. Няма да се откажете от тях, както и да ви убеждават. Бъдете упорити, това поне го умеете перфектно.
ВИП рожденици
Виктор Николаев
Виктор Николаев
журналист, тв водещ
Става на: 38 години
Илиана Беновска
Илиана Беновска
журналист
Никола Спасов-Мастиката
Никола Спасов-Мастиката
футболист, треньор
Става на: 59 години
Райна Кабаиванска
Райна Кабаиванска
оперна певица

През средните векове е нямало разводи… Писне ти от жената - пишеш писмо до Инквизицията, че е вещица, и толкоз.