ХА, НАЗДРАВЕ, БАЙ БРАДЪРЕ! Луна разкри нов алкохолик в Къщата!

ГАЛЕРИЯ ШОУ

ХА, НАЗДРАВЕ, БАЙ БРАДЪРЕ! Луна разкри нов алкохолик в Къщата!

20682
на 29.11.2017
ХА, НАЗДРАВЕ, БАЙ БРАДЪРЕ! Луна разкри нов алкохолик в Къщата!
Автор:   ПИК

Тук можеш да видиш най-новите казино игри от efbet (18+)

По време на елиминациите "очи в очи", които се провеждат в момента Луна направи интересно разкритие, което между другото е публична тайна, но досега сякаш народно Биг Брадър избягваше да акцентира върху това. 

препоръчано

Чалга певицата номинира Константин, като се обоснова по следния начин: "Наричам го Флинстоун за по-кратко. Номинирам го, защото денонощно държи чаша с алкохол в ръката са. Аз не пия алкохол, затова държа далеч от мен хора, които пият".

След това изречение Биг Брадър набързо благодари на Луна за номинация и й отне думата. 

Думите на певицата явно не са се харесали на хората в апаратната. Най-вече заради това, че отнесоха критики покрай скандала с Дебора. Както е известно тя бе представена като неизтрезняваща алкохоличка, като накрая на видинчанката й писна и тегли една псувня на бай Брадър. Заради което бе изгонена от шоуто. 

Излиза, че за някои любители на алкохолните напитки се монтират цели предавания, а за други - напротив... 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 18 март - Близнаците могат да изгубят част от спестяванията си, емоцията е водеща за Скорпионите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 18 март - Близнаците могат да изгубят част от спестяванията си, емоцията е водеща за Скорпионите
ПИК TV x
САМО В ПИК TV! Социологът Мира Радева: Бойко Борисов е с най-голям политически опит, разбирам защо не е обичан, но алтернативата е едни вдетинени 40-годишни мъже (ВИДЕО) САМО В ПИК TV! Социологът Мира Радева: Бойко Борисов е с най-голям политически опит, разбирам защо не е обичан, но алтернативата е едни вдетинени 40-годишни мъже (ВИДЕО)
ново
Днес: 14
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК